18634 Mesaj Bileklikler - Crazy Chic
18634 Mesaj Bileklikler - Crazy Chic
18634 Mesaj Bileklikler - Crazy Chic
18634 Mesaj Bileklikler - Crazy Chic

18634 Mesaj Bileklikler - Crazy Chic

0,00
Barkod : 8005125186341
Adınızı veya en sevdiğiniz kelimeleri veya mesajları yazabileceğiniz, yaratıcılığın ve benzersiz tarzın tam olarak ifade edilmesini sağlayan parlak ve canlı renklerde bileklikler.


Bu kit, küçük kızlara kendi favori mücevherlerini yaratma özgürlüğü verir. İyi bir doz el becerisiyle, herhangi bir küçük kız gururla giymek veya arkadaşlarıyla değiştirmek için orijinal parçalar yaratabilir!


Bir bileklik bir arkadaşlığı mühürleyebilir veya yeni bir trend haline gelebilir ve mevcut ruh hallerine uyan yeni bir bileklik sergileyen küçük kızlar için hiçbir şey daha eğlenceli olamaz.


Kap, tüm farklı bileşenleri tek bir yerde saklamak ve her yeni kelime yazmak veya farklı renkler seçmek istediğinizde gerekli öğeleri kolayca bulmak için idealdir.


Oyun seti farklı alfabeler içerir: siyah beyaz, siyah zemin üzerine beyaz harfler ve beyaz zemin üzerine renkli.

Bileşenlerin renk seçimi, küçük kızlara ilham vermek için güncel moda trendlerine göre özenle seçilmiştir.

Paket, kreasyonları saklamak için bir konteynere ve kullanılmayan boncuklar için bir aksesuar tutucuya dönüşerek hiçbirinin kaybolmamasını sağlar ve kreasyonların her yerde yapılmasına izin verir.


Bu oyun seti, küçük kızları yaratıcılık ve hayal gücü ile farklı mücevher kombinasyonlarını denemeye ve aynı zamanda el becerilerini geliştirmeye teşvik ediyor.

Boyutu: 6x18x18 cm
DetailTextBlock

 

  • Aynı Gün Kargo

    Saat 16:00 'a kadar  verilen siparişler aynı gün kargoya verilir.

Peşin Fiyatına 3 Taksit
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR