41925 LEGO® DOTS Sır Kutuları /273 parça /+6 yaş
41925 LEGO® DOTS Sır Kutuları /273 parça /+6 yaş
41925 LEGO® DOTS Sır Kutuları /273 parça /+6 yaş

41925 LEGO® DOTS Sır Kutuları /273 parça /+6 yaş

0,00
Barkod : 5702016914856

Bu havalı LEGO® DOTS Sır Kutuları (41925) setiyle el sanatlarını seven çocuklar için yaratıcılığın kilidini açın! Hızlıca yapılabilen bu set, erkek ve kız çocuklara özel hazineleri için yeri olan, kendi kilitlenebilir sır kutularını yapma ve süsleme, daha sonra tekrar tekrar tasarlama şansı verir. Sete dahil saklama tepsisi ve kapak, toplayıp ayırmayı kolaylaştırır.

Boş bir tuval
Bu kullanışlı sette sırları ve hazineleri güvenle saklamak için kolayca birleştirilebilen, kilitlenebilen kitap şeklinde bir kutu, anahtarı koymak ve parçaları çıkarmak için mini bir kutu, ayrıca çocuklar bu kutuları kişiselleştirirken kendilerini ifade etme becerilerini geliştirmeleri için çok sayıda DOTS parçası bulunur.

Yaratıcı sanat ve el işi eğlencesi
Çocuklar kutuları istedikleri gibi süsleyebilir, sonra tasarımlarını arkadaşlarıyla paylaşabilir. Bu yaratıcı oyun seti, erkek ve kız çocuklar için çok hoş bir sıradan gün hediyesidir.

  • Bu yaratıcı LEGO® DOTS Sır Kutuları (41925) setiyle bir çocuğun çalışkanlığını ödüllendirin! Bu set, kendilerini tasarım yoluyla ifade etmek isteyen, sanat ve el işlerini seven çocuklar için idealdir.
  • Hayal gücünü sergileyin! Bu havalı sette çalışan kilidi ve içinde saklama bölmesi olan, açılan kitap şeklinde bir kutu, resim çerçeveli küçük bir kutu, 2 anahtar, ayrıca bir saklama tepsisi ve bir sürü DOTS parçası bulunur!
  • Sete dahil DOTS parçaları, benzersiz tasarımlar yapmak için idealdir. Çocuklar ayrıca fikirlerini genişletmek için Ekstra DOTS – Seri 3 (41921) gibi diğer LEGO® DOTS setlerinden ve paketlerinden DOTS parçalarını kullanabilir!
  • Sanat ve el işi projelerini sevenler, bu yaratıcı oyuncağa bayılacak. Bu akıllı kutular, 6 yaş ve üzeri erkek ve kız çocukların beğeneceği harika bir günlük hediye ya da eğlenceli bir yaratıcı ödüldür.
  • Yaratıcı saklama bölmesi. Yüksekliği 3 cm, genişliği 8 cm, derinliği 9 cm olan, kilitlenen kitap biçimindeki bu kolay kutu, özel eşyaları gizlemek için mükemmel boyuttadır.
  • Tepsiyi açtığınızda, sır kutularını yaparken yaratıcılık başlar. Açık, kolay anlaşılır talimatlarla kolayca yapılır. Kapalı tepsisi sayesinde toparlayıp saklamak da çok kolay.
  • Çocuklara LEGO® DOTS setleriyle yapıp kullanabilecekleri ilgi çekici uğraşlar verin. Bu küçük, kilitlenebilir, kitap şeklindeki kutu, çocukların yaratıcılığını ve öz güvenini geliştirmeye yardımcı olan açık uçlu tasarım fikirleri sunar.
  • LEGO® DOTS setleri, takılar ya da kullanışlı oda dekorasyon eşyaları yapma ve kişiselleştirme yoluyla serbest yaratıcılık sunar ve kendini ifade etmeyi teşvik eder, yeni bir grup çocuğu LEGO oyunlarının neşesiyle tanıştırır.
  • Dayanıklı, birbiriyle uyumlu ve her seferinde güvenle takılıp çıkarılabilen LEGO® yapım parçaları, katı sektör standartlarına uygundur ve 1958'den beri böyle olmuştur.
  • LEGO® parçaları, katı global güvenlik standartlarını karşıladığından emin olmak için düşürülür, ısıtılır, ezilir, bükülür ve analiz edilir.
DetailTextBlock

 

  • Aynı Gün Kargo

    Saat 16:00 'a kadar  verilen siparişler aynı gün kargoya verilir.

Peşin Fiyatına 3 Taksit
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR