5208 Pratik Bardaklar
5208 Pratik Bardaklar
5208 Pratik Bardaklar
5208 Pratik Bardaklar
5208 Pratik Bardaklar

5208 Pratik Bardaklar

0,00
Fiyat : ₺215,46(KDV Dahil)
Barkod : 8681049052087
₺71,82 'den başlayan taksitlerle
  • Marka: Redka - KumToys
  • Parça Sayısı: REDKA Pratik Bardaklar kutusunda 5 farklı renkte 30 adet bardak, 55 adet resimli görev kartı,1 adet zil, 72 adet Buldum oyun kartı ve 2 adet oyun anlatım kitapçığı bulunur.
  • Ürün Ölçüsü:  28x19x7
  • Önerilen Yaş Grubu:  + Yaş
  • Kayıp Parça Desteği: Yok
  • Üretim Yeri: Türkiye
  • Açıklama: Pratik Bardaklar ile sosyal becerini geliştir !

En az iki kişi ile oynanan bu oyun oyuncuarın ince motor becerilerinin gelişmesine katkı sağlıyor. Oyun odaklanmayı gerektiriyor. Bu bardaklar ile 2 oyun oynamaları mümkün. Her oyuncu birer renkte bardak alır daha sonra kartlar kapalı bir şekilde ortaya bırakılır. Oyunculardan biri en üstteki kartı açmasıyla oyuna başlanır. Renk sırası ve düzenini gösteren bu karta aynı düzende bardakları dizilmesi gerekir. Görevi tamamlayan ilk oyuncu zile basar . Kalan oyuncular zile basan oyuncunun görevi doğru yapıp yapmadığını kontrol eder. Doğru ise kart onda kalır. Daha sonra devam edilir. Ve en çok kartı alan oyuncu oyunu kazanır.

 

İkinci oyun ise sayı, renk ve görsellerin bulunduğu karlar eşit olarak dağıtılır. Kartlar kapalı bir şekilde bekletilir. Daha sonra aynı anda herkes kapalı olan kartlardan bir tane açar. Kartlar arasında sayı renk veya görsel eşleme bulmak oyunun amacıdır. Oyuncular arasında eşleşme yoksa kartlar açılmaya devam eder. Eşlemelerden birini bulan oyuncu zile basar ve tüm kartları alır. Kartlar bitene kadar bu şekilde oynanır. Yanlışlıkla zile basan ise boom yazan kart olursa elinde eşleşme görse bile zile basamaz. Hadi bakalım en fazla kartı alan kazanır.

 
DetailTextBlock

 

  • Aynı Gün Kargo

    Saat 16:00 'a kadar  verilen siparişler aynı gün kargoya verilir.

Peşin Fiyatına 3 Taksit
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR