Blog Başlık

  • Kasım 09, 2021 Oyuncak Tavsiyeleri

    Pokemon ismini duyunca şarkısı kulaklarınızda çalıyorsa, sizde hayranlarından birisiniz demektir. Doksanlarda çocuk olup bir Pokemon hayranı olmamak zaten mümkün değildir. Şimdilerde ise yeni bölümleri ve videoları ile günümüz çocuklarının da hayatlarındalar. Üstelik pokemon oyuncak sayısı ve çeşitleri her geçen gün artıyor. Bu artış devam ederken ebeveynler çocuklarına hangisini alacağı konusunda zorluk çekebiliyor. Siz de onlardan biri iseniz, hiç endişelenmeyin! Bugünkü yazımızda Pokemon oyuncak çeşitleri arasından en iyilerini seçip sizlere belirteceğiz.

    pokemon oyuncak
  • Kasım 02, 2021 Oyuncak Tavsiyeleri

    Disney prensesleri isimleri, özellikleri ve hikâyeleri hakkında bilinen ve bilinmeyen birçok bilgiye ulaşmak için en doğru adrestesiniz! Disney prensesleri listemizde hem eski yani unutulmuş olan hem de yeni Disney prenseslerini ele alıyoruz. Hayranı olduğunuz prensesin daha önce hiç duymadığınız özelliklerini öğrenmek için yazımızı okumanızı tavsiye ederiz.

    Kitapları, çizgi filmleri ve şarkıları ile büyüdüğümüz Disney prenseslerini, şimdi de çocuklarımızın öğrenmesini istiyoruz. Bu eğlenceye onlar da ortak olmalılar! Hadi gelin, Disney prensesleri kimler, kaç taneler, isimleri nedir ve kaç yaşındalar gibi aklınızda yer edinmiş olan soruların hepsini beraber yanıtlayalım…

    Disney prensesleri isimleri
  • Kasım 02, 2021

    Bebek bakım çantası, anneler için bir çantadan çok daha fazlası anlamına gelir. Dışarı her çıkan anne için huzurlu bir gün, özgür yaşam ve gönül rahatlığı demek, bebek bakım çantasının yanında olması demektir. Ancak bebek bakım çantasında olması gerekenler yanınızda varsa, bu rahatlığa kavuşabiliriz. Bu nedenle çantanın içinde ne olması gerektiğini bilmemiz gerekir.Bebek bakım çantası, anneler için bir çantadan çok daha fazlası anlamına gelir. Dışarı her çıkan anne için huzurlu bir gün, özgür yaşam ve gönül rahatlığı demek, bebek bakım çantasının yanında olması demektir. Ancak bebek bakım çantasında olması gerekenler yanınızda varsa, bu rahatlığa kavuşabiliriz. Bu nedenle çantanın içinde ne olması gerektiğini bilmemiz gerekir.

    bebek bakım çantası
  • Kasım 01, 2021 Pratik bilgiler

    En çok ihtiyaç duyulan bebek bakım ürünleri, cümle olarak size tuhaf gelebilir. Çünkü bebek bakım ürünlerinin hepsinin bir amaç için üretildiğini biliyoruz. Ancak her ürünü almak ve bebeğimiz için her birini kullanmak, mümkün değil. Bu nedenle en çok kullanacağımız ve ihtiyaç duyacağımız ürünleri almak en mantıklısı olacaktır.

    bebek bakım ihtiyaçları
  • Ekim 28, 2021 Pratik bilgiler

    Yenidoğan bebek eve gelmesi ile birlikte ebeveynlerin pek çok soruya yanıt araması başlamış, demektir. Özellikle ilk kez anne ve baba olan bireyler için ilk altı ay zorlu bir süreç olabilir. Bu nedenle büyükler gelip torunlarına bakma konusunda evlatlarına yardım etmeye çalışırlar. Ancak bazı aileler bu kadar şanslı olmayabiliyor. Onlara yardımcı olabilecek birini bulmakta güçlük çekebiliyorlar. Bunun yanı sıra bazı büyükler yeni doğan bebek hemen yıkanmalı derken bazıları beklenmeli gibi yanıtlar verebiliyor. Sonuç itibari ile yeni anne ve baba için her şeyi araştırmak en doğrusu oluyor. Bu araştırma konularından biri yeni doğan bebek nasıl ve ne zaman yıkanır, sorusunun yanıtını bulmak oluyor.

    yenidoğan bebek banyosu
  • Ekim 22, 2021 Oyuncak Tavsiyeleri

    Stres oyuncakları ile odaklanmayı arttırmak, huzurlu bir gün oluşturmak ve kaygıyı yönetmek mümkündür. Bu nedenle günlük yaşamda sahip olduğumuz tüm stresli ortamdan uzaklaşmak ve stresin beraberinde getirdiği birçok hastalık ve probleme maruz kalmamak için stres oyuncakları ile oynayabiliriz. Üstelik bu tarz oyuncaklar sadece stres giderici değil, ayrıca eğitici ve öğreticidir. Küçük boyutta oldukları için onları sürekli yanımızda taşıyabilir ve dilediğimiz an bu oyuncaklarla oynayabiliriz.

    sters oyunucak önerileri
  • Ekim 21, 2021 Oyuncak Tavsiyeleri

    89 yaşında olan Lego herkes tarafından sevilen bir oyuncak markasıdır. Adını reklam olarak beynimize kazıma konusunda oldukça başarılı olan bu markanın, hayranı olan milyonlarca kişi var. Bunun nedenleri arasında eğlenceli, eğitici ve mükemmel bir aktivite olması yer alır. Ayrıca aile üyeleriyle birlikte bir oyun oynamaya karar verildiğinde, herkes kendi yaşına uygun bir Lego modeli ile oynayabilir.

    lego oyuncak önerileri
  • Ekim 18, 2021 Oyuncak Tavsiyeleri

    Peluş oyuncakların eğitici yönünden çok duygusal yönlü faydaları nedeni ile tercih edildiğini biliyor muydunuz? Etrafta birçok özelliğe sahip oyuncak varken, hangi yaşta olursak olalım, peluş oyuncak gördüğümüzde, onu elimize alıp sarılmak isteriz. Çünkü hayatımıza kattığı birçok faydanın yanı sıra bizi birkaç saniye içerisinde mutlu etmeyi başarırlar. Peki, bu mutluluğun sırrı nedir? Sadece sevimli suratları ve yumuşak olmaları mı? Bizce sağladığı faydalardan kaynaklanıyor. Özellikle de çocuk gelişimi üzerine olan etkileri oldukça yüksektir.

    peluş oyuncak önemi, peluş oyuncak faydaları
  • Ekim 16, 2021

    Günümüzde birçok çizgi film var. Bizler, eskiden birkaç çizgi film ile yetinirken şimdiki çocuklar hangi çizgi filmi izleyeceklerini kendileri seçebiliyor. Hatta sevdikleri karakterlerin kostümlerini, oyuncaklarını ve daha birçok aksesuarını alıp koleksiyon yapabiliyorlar. Bu sevilen karakterlerden biri de pijamaskeliler çizgi filminde yer alıyor. Aslında, bu çizgi filmin içinde popüler olan ve sevilen birçok karakter var.

    pijamaskeli oyuncak karakterleri
  • Ekim 15, 2021

    Bebek telsizi, ailelerin çoğunun sahip olduğu önemli bir bebek güvenlik ürünüdür. Ancak kullanımı konusunda zorluk yaşayan birçok aile var. Bunun nedenleri arasında bebek telsizi ile yaşanabilecek olan tehlikeler yer alıyor. Evet, yanlış okumadınız! Güvenlik amacıyla alınan ürünlerde bile tehlikeli durumlar yaşanabilir. Bu nedenle aldığımız her ürünü güvenle kullanmak için gerekli tedbirleri almamız gerekir. Bugünkü yazımızda bebek telsizi nasıl kullanılır sorusunu yanıtlıyoruz. Ayrıca bebek telsizi kullanmanın faydalarını da liste hâlinde belirtiyoruz.

    bebek telsiz faydaları
  • Ekim 12, 2021 Oyuncak Tavsiyeleri

    Yapboz (puzzle) yapmanın çocuklar için faydaları olduğu her yerde söyleniyor. Ancak bu faydaların ne olduğunu tam olarak bilen kişi sayısı oldukça az. Bu nedenle bu konuyu ele alıp bugünkü yazımızda puzzle yani yapboz oynamanın neden faydalı olduğundan bahsedeceğiz.

    Yapboz çok faydalı ve keyifle oynanan bir oyundur. Peki, çocuklar için yapbozla oynamanın ne gibi faydaları vardır? Zekâ geliştirdiği doğru mu, çocuğum için kaç parçalı yapboz almalıyım ve daha birçok sorunun yanıtı ve detaylı bilgi için yazımızı okumanızı tavsiye ederiz.

    yapboz faydaları
  • Ekim 07, 2021

    Bebekler neden erken uyanır? Bu soruyu sevgili anneler her sabah kendilerine sorar. Ancak daha yanıta ulaşmadan, bebeklerinin daha geç uyanmaları için birçok şey denerler. Bu nedenle bu deneylerin sonucu da aynıdır. Bebekleri erken uyanmaya devam eder!

    Bebek erken uyanma
  • Ekim 07, 2021 Oyuncak Tavsiyeleri

    Çocuklar için oyuncakların değeri oldukça büyüktür. Onlara özel olarak üretildikleri için, albenileri bir hayli yüksek olan oyuncaklar arasında seçim yapmak kolay olmayabilir. Ebeveynler ise oyuncak konusunda iki şeye önem verir. Biri çocukları eğlendirmesi diğeri de öğretmesidir. Aslında, doğru oyuncak seçimi yaparak çocuklara binlerce yarar sağlamak mümkündür. Ancak çocuklar için en iyi oyuncaklar hangisidir ve doğru oyuncak seçimi nasıl yapılır? Bu soruların yanıtları ve daha fazlası için yazımızı okumanızı tavsiye ederiz.

    en iyi oyuncaklar
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR