Blog Başlık

  • Ağustos 22, 2021

     

    Çocuklar ile evde yapılacak etkinlikler öyle çok ki her birini bir yazıda belirtmek imkansız. Bu nedenle sıra ile bir genelleme yapıp içlerine neler yapabileceğinizi ekleyeceğiz. Sizler de bu genellemeleri öznelleştirip daha fazla etkinlik üretebileceksiniz. Hazırsanız başlayalım!

    çocuklarla aktiviteler
  • Ağustos 19, 2021

    Ek gıdaya geçiş ile birlikte oyunlara daha fazla eğlence katma zamanı da geldi demektir! Bebeğiniz uyandığında huysuz ve sürekli ağlıyor olabilir. Bunun nedenleri arasında öğrenme açlığının giderilmesi gerektiği ve keşif etmek için sabırsızlanması yer alır. Bu yüzden hem eğlensin hem de öğrensin diye 6 aylık bebek oyuncakları nasıl olmalı ve bebekler hangi oyuncaklara ilgi gösterir gibi soruların yanıtlarını öğrenmek gerekli. Hiç endişelenmeyin, sizin için buradayız! Yazımızı okuyarak altı aylık bebeğiniz için en doğru oyuncakları seçip zorlu geçen günleri mutlu mesut günler ile değiş tokuş edebilirsiniz.

    6 aylık bebek oyuncağı
  • Ağustos 19, 2021

    Ahşap oyuncak almak için sebepler listesi uzayıp gidebilir. Biz en önemli noktalarını ele alıp çocuğunuz ahşap oyuncakla oynarken ona ne gibi faydalar sağlıyor gibi önemli soruları da yanıtlamış olacağız. Bazı ebeveynler ahşap oyuncakların zararlı olabileceğinden endişeleniyor. Hiç endişelenmeyin yazımızın derinliklerine inerek detaylı bilgiye ulaşabileceksiniz. Böylece ahşap oyuncak almak için birçok sebep olduğunu fark edeceksiniz.

    ahşap oyuncak almak
  • Ağustos 17, 2021 Oyuncak Tavsiyeleri

    Çıngırak ve diş kaşıyıcı gibi oyuncaklar sizin için tarih olduysa 1 yaş oyuncak tavsiyesi için buradasınız demektir. Belirtmek isteriz ki en doğru adrestesiniz! Çünkü bugünkü yazımızda 1 yaş eğitici oyunca tavsiyesi konusunu ele alacağız.

    Çocukluk dönemine geçiş yapan sevgili miniklerimiz artık birçok şeyi kendi başlarına yapabiliyorlar. Bu zafer özellikle anneler için oldukça önemli. Çünkü bebeklerinin sağlıklı ve mutlu büyümeleri için oyuncakların ne derecede öneme sahip olduğunu çok iyi biliyorlar. Şimdi ise bir yaş grubu için özel üretilmiş olanlara bakma zamanı.

    1 yaş oyuncak seçimi
  • Ağustos 12, 2021

     

    Bebekler doğum itibari ile ilk haftalarda günün büyük bir kısmını uyuyarak geçirirler. Bu nedenle de bebek yatağının konforlu, güvenli ve sağlıklı olması oldukça önemlidir. Deliksiz ve güzel bir uyku bebeğin mutlu ve huzurlu olmasına yardımcı olur. Bununla birlikte daha iyi beslenirler.

    bebek yatağı, yenidoğan yatağı
  • Ağustos 12, 2021

    Doğum ile birlikte yaşanan ve kalıtsal bir hastalık olan galaktozemi tedaviye başlanmadığında bebekler için ciddi sağlık problemlerini beraberinde getiriyor. Bebeğinizde bu hastalığın var olup olmadığını anlamak için galaktozemi nedir, belirtileri nelerdir ve tedavisi nasıl olmalıdır gibi önemli soruları yanıtlamış olduğumuz bu yazıyı okumanızı tavsiye ederiz.

    Galaktozemi
  • Ağustos 12, 2021

    Beyaz gürültü kelimesini birçok yerde duymuş ya da okumuş olabilirsiniz. Ebeveynler ve uzmanlar beyaz gürültünün bebeklerin uykusunda oldukça etkili olduğunu söylüyor. Ancak içinde gürültü kelimesi geçtiği için beyinlerimizde yer edinmiş olan sorular da beraberinde geliveriyor. Bunlar arasında beyaz gürültü nedir, beyaz gürültü sesi nasıl yapılır ve beyaz gürültü oyuncağı diye bir şey var mıdır soruları yer alıyor.

    beyaz gürültü
  • Ağustos 11, 2021

    Avokadolu bebek kahvaltıları ve diğer öğünler oldukça sağlıklıdır. Bunun yanı sıra büyüdükten sonrada avokado yemesi için bebekken bu tada alışması gerekir. Bu yüzden ek gıdaya geçildiğinde içinde avokado olan ve bebeğinizin seveceği mamalar hazırlayabilirsiniz. Ne de olsa bebekler için her şey mamadır.

    bebekler için avokado tarifleri
  • Ağustos 11, 2021

    Oyuncak temizliği nasıl yapılır sorusunun yanıtı özellikle anneler için oldukça önemlidir. Çünkü eğitici, eğlendirici ve öğretici gibi birçok amaca yönelik olarak titizlikle seçip aldığımız oyuncaklar zamanla kirlenirler. Bu kirlilik çoğunlukla gözle görülmediği için her şeyin yolunda olduğunu zannedebilirsiniz. Oysaki bebek ya da çocukların art arda hapşırması, öksürmesi ya da alerjilerin artması gibi birçok problem oyuncak temizliğinin yapılmamasından kaynaklanabilir.

    oyuncak temizliği
  • Nisan 10, 2021 Bebek Beslenmesi

    Bebeklere su ne zaman verilir? Bebeklere su ne kadar verilmeli? ve Yenidoğan bebeğe su verilir mi? gibi daha pek çok merak ettiğiniz sorunun yanıtı bu yazıda! Detaylar için okumaya devam edin...

    Bebeklere Su Ne Zaman Verilir?
  • Nisan 09, 2021 Bebek Beslenmesi

    Sizin canınız ara sıra nasıl tatlı istiyorsa, bebeğinizin de tabii ki isteyebilir. Ancak hem sağlıklı hem de lezzetli bir kek yapmak zordur. Bu yüzden sizler için hazırladığımız bu yazımızda birbirinden lezzetli ve sağlıklı tariflere bayılacaksınız. Okumaya devam edin...

    8 Bebek Keki Tarifi
  • Nisan 09, 2021 Bebek Beslenmesi

    Anneler, bebeklerinin ek gıdaya geçmesi ile birlikte sağlıklı bir o kadar da lezzetli besinler vermeye çalışırlar. Bu esnada da faydalarını saymakla bitiremeyeceğimiz ilikli kemik suyunu, bebeğinize gönül rahatlığıyla verebileceğinizi belirtelim. Peki bebeklere ilikli kemik suyu nasıl yapılır? Bebeklere faydaları nelerdir? İşte detaylar...

    Bebeklere İlikli Kemik Suyu Nasıl Yapılır ve Bebeklere Faydaları Nelerdir?
  • Nisan 09, 2021 Bebek Beslenmesi

    Bebeklerin büyümesinde ve gelişmesinde kırmızı etin oldukça önemi ve faydası vardır. İçerisinde B6 ve B12 vitaminleri, demir, protein ve çinko barındıran eti, hem kendiniz hem de bebeğiniz için mutlaka tüketmelisiniz. Bu nedenle sizin için hazırladığımız bebek köftesi tarifini fazlasıyla beğeneceksiniz!

    8 Bebek Köftesi Tarifi
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR