En iyi uzaktan kumandalı araba Tavsiyeleri

uzaktan kumandalı araba önerileri

En iyi uzaktan kumandalı arabalar geniş bir çeşitlilik içerisinde yer alır. Ayrıca fiyat olarak da en yüksek ve en düşük olarak filtrelerseniz arada uçuk bir fark oluşabilir. Çünkü bu tarz oyuncaklar her yaştan kesime hitap edebilir. Yetişkinler de uzaktan kumandalı araba ile oynayabilir çocuklar da. Önemli olan istediğiniz ürünün en iyisini alabilmektir.

Arada oluşan büyük mesafede alışveriş yapmayı ve tercihleri zorlaştırır. Üretici firmaların her geçen gün değişik bir uzaktan kumandalı arabayı piyasaya sürmesi de kalite ivmesinin artmasına neden olabiliyor. Bugünkü yazımızda en iyi uzaktan kumandalı araba çeşitleri arasından en çok tercih edilenleri sizin için ele alacağız. Bunu yaparken de listemizdeki ürünlerin özelliklerinden bahsedeceğiz. Bu nedenle uzaktan kumandalı bir araba almadan önce yazımızı okumanızı tavsiye ederiz.

en iyi uzaktan kumandalı arabalar

Uzaktan kumandalı araba Tavsiyeleri

Çocuklara uygun uzaktan kumandalı arabaları kullanım amacına göre sınıflandırmak gerekirse sürtmeli, şarjlı, iş makineleri , yarış arabaları , ışıklı, ambulans ve Askeri arabalar gibi farklı modellerde temin edebilirsiniz. Fikir oluşturması açısından aşağıda çeşitlerini yazıyor olacağız.

Sürtmeli Uzaktan kumandalı arabalar

Eğer sürterek (yani bir oyuncağı elinize alarak tekerleklerini yerde geriye doğru döndürerek) oynayabileceğiniz bir araba istiyorsanız en iyisi olması için bir defa olsun kontrol etmeniz gerekir. Bununla birlikte bir oyuncak sitesinden alıyorsanız kullanıcı yorumlarına göz atabilirsiniz.

Şarjlı

Şarjlı olan uzaktan kumandalı arabalar en popüler olanlardır. Çünkü benzinliler gibi yakıt harcamazlar ve onları uzun süre kullanmak mümkündür.

İş makineleri

Ülkemizde en çok sevilen araçlar arasında iş makineleri yer alınca oyuncaklarına karşı olan sevgi de aynı şekilde büyük oluyor. Özellikle de uzaktan kumanda ile çalışan oyuncak iş makineleri ile oynamanın keyfi çok başka.

Askeri araçlar

Bazı çocuklar için asker oyuncak setleri değerlidir onları çok severler. Bu nedenle onlara askeri araçlardan alıp hediye edebilirsiniz. Üstelik uzaktan kumanda ile çalışan bir tane tercih ederseniz hediye edeceğiniz kişinin mutluluğu ikiye katlanacak demektir.

Işıklı ve sesli araçlar

Küçük yaşlardan itibaren duyusal becerilerimizi geliştirmek adına yapabileceğimiz birçok şey var. Bunlardan biri de oyuncaklarla oynamak! Çünkü oynayarak öğrenme kalitesi artar ve becerilerimizi geliştiririz.

Ambulans, itfaiye ve polis arabaları

Çocuklara ambulans, itfaiye ve polis arabalarını tanıtarak güzel bir oyun kurabilirsiniz. Örneğin; ambulans görünce neden yol vermemiz gerektiğini ya da ambulansı aramak için ne yapacağımızı anlatabilirsiniz. Ne kadar büyük bir eğitim, değil mi?

Yarış arabaları

Uzaktan kumandalı arabaların en eğlenceli çeşitleri elbette yarış arabalarıdır! Üstelik arkadaşları ile yarış eden çocuklar sosyalleşir, onların hayal dünyası genişler, rekabetin ne demek olduğunu fark ederken derece almanın verdiği hazzı tadabilirler. Böylece daha fazla çalışıp stres atarlar.

Söküp takılan

Bazı oyuncaklar yanında verilen malzemeler ile sökülebiliyor ve tekrar kurulabiliyorlar. Eğer evde küçük bir mucit varsa ona bu tarz oyuncaklar alabilirsiniz.

çocuklar için uzaktan kumandalı arabalar

2021 yılı en iyi uzakta kumandalı araba çeşitleri

Her yıl farklı özelliklerde birçok oyuncak üretiliyor. Ayrıca sevilen oyuncakların aksesuarları ya da farklı modelleri piyasaya sürülüyor. Bu nedenle tercihler çoğalıyor ve seçim yapmakta güçlük çekebiliyoruz. Hiç üzülmeyin, sizin için buradayız! 2021 yılı için seçtiğimiz en iyi 10 uzaktan kumandalı arabayı sizler için listeledik. Arasından istediğinizi seçebilirsiniz.

New Bright 1:10 Terraingers Mountain Climber Kumandalı Araba

Pille çalışan ve 30 metre mesafeden kumanda ile kontrol edilebilen mükemmel bir araçtır. Çok dayanıklı ve her yerde kullanabileceğiniz bir uzaktan kumandalı araba istiyorsanız 4*4 olan bu ürünü tercih edebilirsiniz. Ayrıca engellerden atlarken devrilmeyeceğinden emin olabilirsiniz.

1:12 OmniX Pro Extreme Drift Uzaktan Kumandalı Araba

Hızı ve 360 derece dönme özelliği gibi harika özelliklere sahip olması nedeni ile bir kez bu araba ile oynayanlar onu almadan bırakamıyor. Üstelik görüntü olarak da çok şık duruyor. Havalı bir uzaktan kumandalı araç için bu oyuncak ideal.

1:10 Hot Wheels Uzaktan Kumandalı Buggy Gator Araba 36 cm

Aksiyon seven sevgili okurlarımıza sesleniyoruz. Yarışa hazır olun! Çünkü heyecan dolu yarışlar yapabileceğiniz bir araba ile karşınızdayız. Üstelik fiyat olarak diğerlerinden daha uygun. Ayrıca ileri geri ve sağ sol yönlerinde hareket edebiliyor.

1520 2.4GHZ UZAKTAN KUMANDALI DOZER METAL

İş araçlarını sevenler için harika bir ürün ile karşınızdayız. Üstelik fiyatı da gayet uygun. Kendinizi adeta bir şeyler inşa ediyormuş gibi hissettirecek gerçekçi bir dozer ile şımartabilirsiniz.

Rastar 1:14 Kumandalı Jeep Wrangler Rubicon

Jeep sevenler için uzaktan kumanda ile çalışan harika bir ürün tanıtmak istiyoruz. Çok fonksiyonlu ve açılabilen kapılara sahip 28 cm uzunluğunda bir oyuncaktır. Pille çalışır ve farklı renkleri bulunur.

pili güçlü uzaktan kumandalı arabalar

HET-10599 Vardem, Kumandalı Extreme Araba 1:18

En iyi uzaktan kumandalı araba listemizde manevra kabiliyeti oldukça iyi olan üstelik fiyat olarak da çok uygun bir ürün sunuyoruz. Pille çalışan ve renkli bir araç olan bu oyuncak çocuklar için oldukça faydalıdır.

Kumandalı Robota Dönüşen Bugatti

Filmlerden esinlenerek üretilen oyuncaklardan biri de robota dönüşen araba ve kamyonlardır. Ayrıca çocuklar tarafından da çok sevilirler. Hem robot hem de araba olmaları nedeniyle farklı farklı oyunlar içerisinde yer alabilirler.

1:14 Xbaotec 6x6 Ofroad Rock Climber Jeep XB1032B

Off road seven çılgınlar için harika bir uzaktan kumandalı araçtır. Tırmanabilir ve manevra yapabilir. Ayrıca üç farklı renk seçeneği bulunur.

1:20 Motion Climbing Fox Şarjlı Kumandalı Araba

20 cm olduğu için her yere kolayca girip kamufle olabilir ve güçlü çekiş gücüne sahip bir oyuncaktır. 3 yaş ve üzeri çocuklar için uygun olan bu uzaktan kumandalı araba fiyat olarak uygundur.

1:18 Kumandalı 6x4 Off Road Şarjlı Süspansiyonlu Jeep

Arkasında tam dört tekerlek bulunan bu araba ile oynamak çok keyifli. Siz de bu keyfi yaşamak istiyorsanız küçük bir bütçe ile satın alabilirsiniz.

Oyuncak arabalar tüm çocuklar için, özellikle erkek çocukları için her zaman kıymetlidir.. Uzaktan kumandalı araba listemizde 2021 yılını ele alarak önerilerde bulunduk. Ancak belirttiğimiz oyuncakların sahip olduğu özellikler nedeni ile demode olmaları imkânsız. Bununla birlikte akülü araba gibi büyük araç isteyenler blog kısmımızdaki diğer öneri yazılarına göz atabilir.

Etiketler: uzaktan kumandalı araba tavsiyeleri
Eylül 24, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR