En iyi Nerf oyuncakları – 10 popüler Nerf oyuncak silah

nerf oyuncakları

Nerf oyuncak silah modelleri ve özellikleri

Oyuncak silah denilince akla ilk gelen markalardan biri olan Nerf, aslında top, araba ve sesli oyuncakları ile de popülerdir. Bu nedenle çok popüler oldukları için yazımızda silahları arasında en sevilenlerinin üzerinde duracağız. Çok fazla sayıda sevilen silah oyuncağı olduğunun farkındayız. Çünkü Nerf markası, yumuşak mermileri, oyuncakların kalitesi ve çocukları gelişimine olan katkıları gibi birçok konuda sınırları zorluyor ve her ürettiği oyuncağı çok sevdirmeyi başarıyor. Hangisini alacağınız konusunda zorluk çekiyorsanız, oyuncağın özellikleri, kaç yaşa uygun olduğu ve bunun gibi detayları göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederiz.

Nerf oyuncak silah modelleri ve özellikleri

Nerf oyuncak silah modelleri sayısı oldukça fazladır. Bu nedenle her birinden bahsetmek oldukça zor. Yazımızda karışık olarak on Nerf oyuncak silahtan bahsettik. Modelleri ve özelliklerini de sizler için belirttik. Herhangi bir tanesini satın almadan önce detaylarına göz atabilirsiniz. Oyuncak satın alırken çocuğun yaş grubuna uygun olduğundan emin olmanızı tavsiye ederiz.

nerf oyuncakları

Nerf Elite Hyper Fıre

27 metre uzaklıktaki bir hedefi çok kısa süre içerisinde nasıl vurduğunuza siz bile şaşırabilirsiniz! Çünkü bu silah hızlı dart atışlarıyla ünlüdür. Silahın kavrayışı oldukça basit olduğu için çocuklar onunla oynamakta zorluk çekmezler.

Sürekli şarjör doldurmakla uğraşmak istemiyorsanız, siz de bir Nerf Elite Hyper Fıre almalısınız. Hasbro Nerf silah oyuncakları arasında ilk sıramızda bu silah yer alıyor. Çünkü belirttiğimiz gibi hem hızlı atış hemde 25 adet şarjöre sahiptir. Üstelik saniyede 5 dart birden atabilir. Yani hedefi bir kerede vurmak ile uğraşmanız hiç gerek yok. Mermilerin yumuşak olması da kimsenin zarar görmemesini engeller. Genel olarak baktığımızda Nerf oyuncak silahlarının mermileri yumuşaktır ve hedeflerine fırlatıldıklarında yapışıp kalırlar. Böylece mermi nerde diye aramak zorunda kalmaz ve nereyi vurduğunuzu görmüş olursunuz.

Bu oyuncak 8 yaş ve üzeri için uygundur. Mermileri yedek aksesuar olarak satılmaktadır. Bu nedenle mermileriniz kaybolduğunda ya da sayısının daha fazla olmasını istediğinizde ayrı olarak da alabilirsiniz.

Nerf Mega Megalodon

Kurma kolunca sahip bu silah ile oynamak öyle eğlenceli ki, oyuncak kimin elinde ise o kişi onu bırakmak istemiyor. Bu nedenle iki çocuğa sahipseniz, iki tane birden almanızı tavsiye ederiz. Bu arada çocuklara, babalarına oyuncaklarını vermemelerini de belirtelim. En azından uyuduğunuz zaman verebilirsiniz. Çünkü babalar her zaman ilk test sürüşünü yapar ve saatlerce sürüş bitmez.

Bu Nerf silah oyuncak içerisinde 20 dar bulunuyor. Bu dartları sırası ile yerlerine doldurun ki şarjörün büyüklüğü, eminiz ki sizin de başınızı döndürmüştür. Atış mesafesi 26 metredir ve hızlı bir şekilde fırlatılan mermilerin çıkardığı ses oldukça iyidir. Görünümü ile herkesi etkileyen bu oyuncak, kaliteli ve uzun süre kullanıma uygundur. Yedek olarak mermi alabileceğiniz için onunla doya doya oynayabilirsiniz.

Nerf Scravanger

Oyuncak silahları uzun olarak tercih edenler için macera yeni başlıyor! 12 darta sahip bu oyuncak silah hızlı bir şekilde şarjörün boşalması ile ünlüdür. Art arda giden on iki mermi ile zorlu görevleri başarı ile tamamlamak oldukça kolay. Üstelik hedefi kolayca seçmek için karanlık yerlere çekilip oyuncağın ışığını kullanabilirsiniz.

2 adet 12 dart alan şarjör ve 26 dart ile bu oyuncağı almanızı tavsiye ederiz. Bu oyuncak için sınır yaş 8’dir. Bu nedenle 8 yaş ve üzeri çocuklar için uygundur.

Nerf Fırtına Atışı (Swarmfire)

Şarjörüne yirmi dart alabilen bir diğer Nerf silahı ise, fırtına atışıdır. Üstelik tetiğe basıldığında yirmisi birden fırlatılabiliyor. Dilerseniz de tek tek atabiliyorsunuz. Seçim size kalmış. Tasarımı oldukça iyi olan bu oyuncak 8 yaş için uygundur.

Bu oyuncaklar ile oynamak gerçekten çok eğlenceli! Yakınınızda birinde bu tür bir silah varsa, siz de bir tane alıp onunla bir macera oyunu oynayabilirsiniz. Üstelik mermilerin yumuşaklığı nedeni ile kimsenin canının yanmayacağından emin olabilirsiniz.

Nerf Alpha Strike Fang Blaster

nerf oyuncak silah

Nerf oyuncakları için yüksek ücretli olduklarını düşünebilirsiniz. Bu oldukça yanlış bir düşüncedir. Çünkü uygun fiyatlı, orta fiyatlı ve yüksek fiyatlı olarak üç kademeli bütçeye yönelik oyuncaklar üretiyor. Oyuncakların uygun fiyatlı olması asla kaliteden ödün verdikleri anlamına da gelmiyor. Aynı eğlenceyi uygun fiyatlılar ile de yaşayabilirsiniz. Örnek olarak bu silah da hem uygun fiyatlı ve arka arkaya dart atabiliyor. On darta sahiptir. 8 yaş ve üzeri için uygundur.

Hasbro Nerf Microshots Fortnite Rainbow Smash

Kurma kolu oyuncağın alt kısmında yer almaktadır. At kafası şeklinde oyuncak silah 8 yaş ve üzeri için uygundur. Oyuncağın ağız kısmı şarjördür ve bir şarjör alabiliyor. Bir at tarafından vurulmak istemiyorsanız, bu oyuncağın hedefinden uzak durmalısınız. 2 darta sahip olan bu oyuncağa ek olarak yeni dartlar alabilirsiniz.

Hasbro Nerf Alpha Strike Cobra Rc 6 Dual Target Set E7565

Bomba atan bir silah gördünüz mü? Eğer görmediyseniz, bir tane almaya ne dersiniz? Üstelik bir arkadaşınız ya da kardeşiniz ile oyun oynayabilirsiniz. İki silah, altı patlayıcı ve dart mermiler ile oyun oynamanın keyfine doyamayabilirsiniz. Nerf silahları ile oynamanın tadını çıkartmanın en iyi yolu iki silah içeren bu oyuncaktır. Bu oyuncak pille çalışır ve altı AAA pil gerekir.

Nerf N-Strike Mega Talon 3 Dartlı E6189

Kurma kollu oyuncak silahları ile popüler olan Nerf oyuncak silah çeşitleri arasında Mega Talon da yer alıyor. Üç adet dart mermiye sahip ve şık bir tasarıma sahip. Üstelik fiyat olarak da oldukça uygun. Bu nedenle kaçırmamanızı tavsiye ederiz. Çünkü Nerf oyuncakları çok çabuk tükeniyor.

Nerf Super Soaker Dino Soak

Elit Dinosquad serisinden biri olan bu oyuncak dinazor seven çocukların gözdesi olacak. 8 yaş ve üzeri için uygun olan bu oyuncak bir su tabancasıdır. Hedefinizi belirleyin ve ateş edin! Rakiplerinizi su yağmuruna tutun. Pompa kolu ile suyu püskürtmek hem çok basit hem de çok pratik. Hızlıca su doldurup maceraya devam edebilirsiniz.

Nerf Super Soaker Barracuda

Su savaşlarında her zaman yenilen taraf siz oluyorsunuz! Neden bu savaşı kazanamadığınızı biliyor musunuz? Çünkü bir Nerf Super Soaker Barracuda ile henüz tanışmadınız! 1 litre su kapasitesine sahip olan bu oyuncak ile oynamanın keyfini çıkartın.

Nerf oyuncakları yedek aksesuarları

nerf yedek oyuncak aksesuarları

Nerf oyuncakları almanın avantajlarından biri de yedek olarak ürünler satmalarıdır. Barbie oyuncakları gibi bu oyuncak markası da ürteimlerini çok önemsiyor ve onlara yedek ürünler tasarlayıp ayrı olarak satıyor. Bir oyuncağın mermisini çoğaltmak istediğinizde daha fazla mermi alabilirsiniz. Bunun için ürünün orijinal olduğundan emin olmanızı tavsiye ederiz. Çünkü hem oyuncak bozulabilir hem oyunun kalitesi düşer hem de birine zarar gelebilir.

Nerf oyuncakları yedek aksesuarları fiyat olarak da çok uygundur. Seçtiğiniz oyuncağın modeline uygun olan yedek aksesuarı seçtiğinizden emin olmanız gerekir.

Nerf oyuncakları yedek aksesuarları sayı olarak değişkenlik gösterir. Bazıları az ve bazıları çok sayıdadır. Dilediğinizi seçip alabilirsiniz.

Etiketler: nerf oyuncakları
Aralık 22, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR