Pijamaskeliler çizgi filmin Kahramanları ve Karakterleri

pijamaskeli karakterleri

Pijamaskeliler çizgi filmin Kahramanları

Günümüzde birçok çizgi film var. Bizler, eskiden birkaç çizgi film ile yetinirken şimdiki çocuklar hangi çizgi filmi izleyeceklerini kendileri seçebiliyor. Hatta sevdikleri karakterlerin kostümlerini, oyuncaklarını ve daha birçok aksesuarını alıp koleksiyon yapabiliyorlar. Bu sevilen karakterlerden biri de pijamaskeliler çizgi filminde yer alıyor. Aslında, bu çizgi filmin içinde popüler olan ve sevilen birçok karakter var. Her çocuk kendine farklı birini seçip onun hayranı olabiliyor. Pijamaskeliler çizgi filmindeki kahramanlar ve kötü karakterler herkes tarafından oldukça popüler. Ancak her bölümde çıkmayan ve yeni olan birçok karakter var. Bu nedenle her birini tanımak kolay olmayabilir. İşte sizler için hazırladığımız pijamaskeliler çizgi filmindeki kahramanlar ve kötü karakterler…

Pijamaskeliler Kahramanlarının İsimleri

Pijamaskeliler (pj masks) çocuklar için hazırlanmış bir çizgi filmdir. Adını çizgi filmde yer alan karakterlerin pijama giymelerinden ve maske takmalarından almıştır. Dünyaca ünlü olan bu çizgi filmde iyiler ve kötüler olmak üzere karakterler ikiye ayrılır. Bir grup kahraman ve bir grupta kötüler şeklindedir. Kötüler diğer insanların günlerini mahvetmekle uğraşırken kahramanlar daima günü kurtarırlar. Ancak bu bazen kolay olmayabilir. Çünkü kötü karakter oldukça iyi güçlere sahiptir. Bununla birlikte kahramanlarında sahip olduğu güçler elbette var. Bu güçler bir araya gelince de ortaya büyük bir iyilik çıkıyor.

Pijamaskeliler çizgi filmi bir kitaptan uyarlanmıştır ve bu kitap 2007 yılında yayınlanmıştır. Kitabın yazarı ise Romuald Racioppo'dur. Televizyon dünyasında ise 2015 yılında ortaya çıktılar ve çok sevildiler. Pijamaskeli grubundakiler 6 yaşındaki üç arkadaştır ve giydikleri kostümleri özel yapan şey tılsımlarıdır. Bu tılsımlar onlara özel yetenekler kazandırır.

Kahramanların güçleri ve kostümleri hakkında biraz bilgi edinmiş iken şimdi de onları yakından tanıyalım.

pijamaskeleliler oyuncak

Pjamaskeliler isimleri

  1. Catboy yani kedi çocuk pijamaskelilerin asıl karakteri, takım lideri ve ana kahramanıdır. Pjamaskeliler mavi karakter olarak da bilinir. Çevik olma, hızlılık ve çok iyi işitme yetenekleri vardır. Korkusu kedilerin en sevmediği şey olan sudur. Hafifçe basabilse de sudan hoşlanmıyor. Çünkü o bir kedi çocuk!
  2. Gekko yani Greg, bu çizgi filmde yer alan süper kahramanlardan biridir. Çok güçlüdür ve duvarlara kolayca tırmanabilir. Pijamaskeliler grubundaki en genç kişidir. Yeşil kostümü ile tanınır. Kertenkele çocuk olarak ünlüdür.
  3. Owlette yani Amaya, gruptaki tek kızdır ve onu baykuş kız olarak biliriz. Uçmaya yeteneğine sahiptir. Uzak mesafeleri görebilir. Kıyafetinin rengi ise kırmızıdır.

Pijamaskeliler kötülerin isimleri

PJ robot bu çizgi filmin kötü karakteri olan Romeo’nun yardımcısıdır ve robotiktir. Genellikle gizlice pijamaskelilerin karargahlarına girer ve onların ne yaptıklarına bakıp Romeo’ya bildirir. Çizgi filmin ilerleyen zamanlarında bu karakter süper kahraman ekibine katılır.

 Romeo, bu çizgi filmdeki ana düşmandır. Pijamaskeliler çizgi filminde Romeo, robotik konusunda uzmandır ve tüm dünyanın onu sevmesini isteyen kötü, çılgın bir bilim adamıdır.

Pijamaskeliler çizgi filmin karakterlerinin görevleri

Kedi çocuğun ismi Connor’dur. Bu üçlünün lideridir ve sihirli tılsımı onu kuyruğu ve minik kulakları olan kedi köstümüne dönüştürür. Daha önce belirttiğimiz gibi işitme, atlama ve süper hız yeteneklerine sahip olmasını sağlar. Tıpkı gerçek bir kedi gibi davranır.

En büyük kusuru ise kötü karakterler yaptıkları savaş zamanlarında kötü adamlara avantaj sağlayabilecek dürtülere sahip olmasıdır. Genel olarak, o çok akıllı, enerji dolu ve gruptaki arkadaşlarını da çok seviyor. Ayrıca kostümünün havalı olduğunu çok iyi biliyoruz. Bununla birlikte kedi aracını da kullanıyor.

Baykuş kız yani Amaya (owlette) , okulda genellikle gözlük takıyor ve kırmızı giyinmeyi seviyor. Tılsımı ile dönüştükten sonra ise gözleri çok iyi görüyor ve baykuş özelliği kazanıyor. Güçlü pençelere sahip olduğu için bir şeyler taşıyabiliyor Ayrıca kanatları ile rüzgâr yapabiliyor. Daha hızlı olabilmek için baykuş planörü kullanıyor. Olumsuz özelliklerinden biri sabırsız olmasıdır. Bu nedenle hızlı olmayı ve hızlı hareket etmeyi çok sever. Elbette baykuşları da!

Kertenkele çocuk Greg (gekko), yeşil bir kostüme sahiptir. Ayrıca onun süper güçleri arasında görünmez olmak ve mükemmel bir şekilde tırmanmak yer alır. Hatta öyle hızlı koşar ve tırmanır ki suya batmadan karşı kıyıya geçebilir. Aslında, bu yetenekler bukalemun sürüngenine ait olsa da biz onu kertenkele çocuk olarak tanırız. Su altında rahatça gezebilmek için Gekko aracını kullanır. Olumsuz özellikleri arasında dikkatinin kolayca dağılması vardır. Greg günlük hayatta korkak ve güvensiz iken Gekko olduğunda çok cesur ve güçlüdür.

PJ Robot : Romeo tarafından PJ maskelerini gözetlemek için yaratılmış bir robottur. Bilerek sevimli, arkadaş canlısı ve şüpheci görünmek için yapılmış, PJ Masks'in güvenini kolayca kazanır. Bu gizli görev bir süre çalışsa da, PJ Robot kahramanlarla ilgilenmeye başlar ve kötü adam olma konusundaki fikrini değiştirir. PJ Robot'un konuştuğunu hiç duymasak da duygularını ekranı/yüzü ile sessizce ifade ediyor.

Romeo ise bu çizgi film serisinin kötü adamlarından biridir. Hatta pijamaskelilerin baş düşmanıdır. Buluşlar ve robotla yapıp onları kötülükleri için kullanarak, dünyaya hükmetme temel amacı olan çılgın bir bilim adamıdır. Ayrıca pijamaskelilerden tamamen kurtulmak istiyor. Zeki ve kabiliyetli olmasına rağmen, soğuk ve dünyanın onu sevmesini sağlamaya kararlı. Ancak kötülük yaparak!

Gece ninjası ise pijamaskelilerin karargahına el koymak isteyen kötü karakterlerden biri. O pijamaskeliler ile çok fazla savaşmaz. Çünkü bunu Ninjalarına bırakır. Onun amacı her konuda en iyi olmak. Ayrıca yıldızlarla kaplı bir kostüme sahip.

Bu çizgi filmin aç gözlü kahramanı olan Luna kız ise bazen kötü bazen de kahraman düşmanı olabiliyor. Olumsuz birçok yönü olsa da oldukça zekidir. Havada durabilir ve bunun için de luna board kullanır.

Kurt çocuklar yani wolfy kids, dolunay çıktığına kurt adamla dönüşürler. Genel amaçları şehirde sorun çıkartmak ve bölgelerini korumaktır. Hırsızlık yapmayı sever ve genellikler araçları çalarlar. Keskin pençelere ve sonic howl yeteneğine sahiptir. Uluyabilirler.

Senin favori pijamaskeli karakterin kim? Neden onu seçtin? Seçtiğin karakterin oyuncakları ve aksesuarlarına göz atmak istersen çizgi film karakterleri kategorisine tıklayabilirsin.

Pijamaskeliler Çizgi Film Oyuncakları

Pijamaskeliler oyuncak karakterleri sayı olarak oldukça fazla. Bu nedenle sizlere birkaçından bahsetmek isteriz. Her bir karakterin kostümü, figürü ve aracına ait oyuncağı mevcut. Üstelik yüzlerce çeşidi ile her çocuğun ilgisini çekebiliyorlar.

Bu oyuncaklarla oynamak hem eğlenceli hem de eğitici. Sanatsal yetenekleri ortaya çıkartmak için kostümleri ve maskeleri alabilirsiniz. Ayrıca kendi çizgi film sahnenizi üretmek için figür ve araçlarından alabilirsiniz. Kedi çocuk oyuncağı, baykuş kız figürü ve kertenkele çocuğun su altı aracı olarak çeşitleri bulunmaktadır.

Etiketler: pijamaskeli oyuncak karakterleri
Ekim 16, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR