Thomas ve arkadaşları en güzel oyuncakları

Thomas ve arkadaşları oyuncak

Thomas (tomas, tomıs) ve arkadaşları denilince sizin de aklınıza şarkısı geliyor, değil mi? Cevap, evet ise, küçük boyutlu tren oyuncak çeşitlerini sizlerde seviyorsunuz, demektir. Bu oldukça doğal. Çünkü çizgi filmlerinin her bölümü ayrı eğlenceli ve ayrı etkileyicidir. Bu nedenle Thomas ve arkadaşları ülkemizde oldukça popülerdir.

Yazımızda Thomas ve arkadaşları markasının çocuklara özel olarak ürettiği oyuncak çeşitlerinden özellikleri ve faydalarından bahsedeceğiz. Konuşan tren oyuncaklar ile oynamanın tadını çıkartmak isteyenler, makalenin derinliklerine doğru ilerleyerek bu karakterlerin en popüler ve sevilen oyuncak çeşitlerine göz atabilirler.

tomas ve arkadaşları

Thomas ve arkadaşları isimleri

Çocuklar, Thomas ve arkadaşlarına adeta bayılıyorlar. Ancak hangi trenin hangi isme sahip olduğunu bilen sayısı oldukça az. Çünkü renkleri ve şekilleri birbirine çok benziyor. Ne de olsa onlar konuşan trenler!

  1. Thomas 1 numaralı mavi ve buharlı trendir. Oldukça cesur olan bu küçük tren, büyük işlere kalkışmayı çok seviyor. Arkadaşlarına yardım etmeyi çok seviyor ve her gün farklı bir macera peşinde koşuyor. Hayatı bu kadar dolu dolu geçerken tren raylarını ve sevgili arkadaşlarını çok seviyor.
  2. Edward, 2 numaralı mavi trendir. Yaşıyla genellikle alay etseler de her lokomotif onu çok sever.
  3. Henry 3 numaralı yeşil bir lokomotifti. Ancak bir kaza geçirdi ve yeniden inşa edildi.
  4. 4 numaralı mavi tren Gordon’dur. Thomas ve arkadaşları arasında en yaşlı olan trendir. Ancak en güçlü ve en hızlı olan da odur.
  5. 5 numaralı kırmızı trenin adı James’dir.
  6. 6 numaralı tren adı ise Percy’dir.

Thomas ve arkadaşları arasından dilediğinizi seçip oyuncak figürü ya da setlerinden alarak çizgi filmlerde gördüğünüz bölümleri kendi evinizde gerçeğe çevirebilirsiniz.

Thomas ve arkadaşları isimleri

Thomas ve arkadaşları figürleri

Thomas ve arkadaşları ile eğlenceli oyunlar oynamak için minik figürlerini alabilirsiniz. Her karakter için yapılmış küçük bir tren lokomotifi yer almaktadır. Böylece arkadaşlarınızla oyun oynarken herkes bir karakter tren alıp dilediğince oynayabilir.

Her macera için farklı bir Thomas oyuncak çeşidi istiyorsan, daha fazla modelde alabilirsiniz. Çünkü Thomas ve arkadaşları için birçok oyun seti de üretiliyor.

Thomas Afrika'da oyun seti

Thomas’ın bu sefer başı dertte! Çünkü maymunlar bir türlü peşini bırakmıyor. Ancak onlardan kurtulmak için palmiye ağaçlarını devirmeyi deniyor. Bunu yaparken ona yardımcı ol ve Afrika’ya ulaşması için ona destek ol. Üstelik bunu yaparken diğer çek bırak Thomas ve arkadaşları figürlerini Afrika’da oyun seti ile birleştirip oynayabilirsin.

Thomas ve arkadaşları ejderha macerası oyun seti

Bir ejderha tarafından kovalanan Thomas için görevi tamamlamak ve istenilen yere ulaşmak oldukça zor. Bu nedenle onu bu zorlu görevde yalnız bırakmamak için bir ejderha macerası oyun seti alabilirsiniz. Diğer küçük figürlerini oyuna ekleyerek daha fazla heyecan ve daha fazla eğlence sahibi olabilirsiniz.

Oyunun tam orta kısmından geçerken alev püskürten ejderhadan zarar görmeden kaçarken dikkat etmek gerek. Çünkü istasyon çökebilir! Ejderhanın eğildiğini unutmayın ve tomas arkadaşlarını oyuna ekleyerek maceranın keyfini ikiye katlayın.

Her çocuk farklı bir karakterini sever ve oyuncak modelini alır. Hayal dünyaları oldukça geniş olan çocukların trenlerle konuştuğunu fark eden anneler, bu duruma şaşırabilir. Ancak oyunlara katılınca siz de keyif alacak ve muhabbete ortak olacaksınız. Çünkü bu oyuncaklarla oynamak oldukça keyifli!

Thomas ve arkadaşları

Thomas ve arkadaşları orman macerası oyun seti

Çizgi filminden esinlenerek üretilen bu oyun seti ile oynamak çok eğlenceli. Üstelik bu macera Hindistan’da geçiyor. Çocuğunuza hayal kurarak Hindistan ülkesini gezdirmek ister misiniz? İşte bu oyun seti ile ülkeleri gezmek çok kolay. Çünkü dilediğiniz ülkeyi hayal edip oyunu oynayabilirsiniz. Sadece Hindistan olmak zorunda değil.

Maymun sarayında ailelerinden ayrılan maymunları evlerine götürmek ya da onlarla bir zorlu görev tamamlamamak için bu oyun seti maymunlar, Thomas oyuncak figürü, ray seti ve daha birçok ürün içermektedir.

Thomas ve arkadaşları kargo macerası

Thomas kargoları adrese götürsün diye diğer arkadaşları ona yardımcı oluyor. Yükler vagonlara yükleniyor ve zorlu görev başlıyor. Treni doğru yerde durdur, yükü vagona yükle ve doğru yere ulaştır. Çocukların el becerilerini geliştirmek için bu oyun seti oldukça idealdir. Her oyuna eklenebilen Thomas çek bırak oyuncak figürleri oyunlara ekleyerek arkadaşlarını oyuna dahil edebilirsin.

Etiketler: Thomas ve arkadaşları oyuncak
Aralık 24, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR