F0958 Nerf - Ultra Select, +8 yaş
F0958 Nerf - Ultra Select, +8 yaş
F0958 Nerf - Ultra Select, +8 yaş
F0958 Nerf - Ultra Select, +8 yaş
F0958 Nerf - Ultra Select, +8 yaş

F0958 Nerf - Ultra Select, +8 yaş

0,00
Barkod : 5010993855285

Nerf Ultra Select dart tabancasıyla mesafenin mi yoksa isabetin mi önemli olduğuna siz karar verin. Ultra Select'e 2 adet 10-dartlık şarjör takılabiliyor; kutuda uzun mesafe için tasarlanmış 10 adet Nerf Ultra dart ile yüksek isabet için tasarlanmış 10 adet Nerf Ultra dart yer alıyor. Dart tabancasındaki seçiciyi kullanarak mücadele sırasında istediğiniz şarjörden atış yapabilirsiniz. Nişan alın ve tam otomatik bu dart tabancasından seri atış yapın. Seri atış butonunu basılı tutarak motora güç verin ve sonra tetiği çekin. Oyun sırasında eğlenceye ara vermeden şarjörlere dart yükleyebilirsiniz. Nerf Ultra mesafe dartları, 36 metre azami mesafeye fırlatabilir. Mesafe ölçümü kontrollü testlere dayanmaktadır, gerçek performans farklı olabilir. Nerf Ultra isabet dartları, en isabetli Nerf Ultra dartlarıdır. Nerf Ultra Select, taşıma sapıyla kolayca taşınabilir.

Nerf Ultra dart tabancalarıyla yalnızca Nerf Ultra dartları kullanılabilir. 6 adet 1,5 V C orta boy alkalin pille çalışır (piller kutuya dahil değildir). Gözlük takılması önerilir (kutuya dahil değildir).

İçindekiler: dart tabancası, 2 şarjör, 20 dart ve kullanım kılavuzu.

MESAFE Mİ YOKSA İSABET Mİ SİZ SEÇİN: Nerf Ultra Select dart tabancasında 2 şarjör ve 10 Nerf Ultra mesafe dartı ile 10 Nerf Ultra isabet dartı var. Şarjör seçiciyi hareket ettirip kullanacağınız şarjörü seçin.

TAM OTOMATİK DART ATIŞI: Bu tam otomatik dart tabancasını çalıştırın ve dartlarınızı seri atış şeklinde fırlatın (6 adet 1,5 V C orta boy alkalin pille çalışır, piller kutuya dahil değildir)

2 ADET 10 DARTLIK ŞARJÖR VE 20 DART İLE SUNULUR: Dart tabancasında 2 şarjör var. Şarjörlerin birine 10 Nerf Ultra mesafe dartı ve diğerine 10 Nerf Ultra isabet dartı yükleyip her iki şarjörü de dart tabancasına takın.

ATIŞ YAPARKEN DART YÜKLEYİN: Şarjörler, dart tabancasına takılıyken de dart yükleyebileceğiniz şekilde tasarlandı. Böylece dart yüklemek için eğlenceye ara vermenize gerek kalmaz.

• 8 yaş ve üzeri içindir
• 6 adet 1,5 V C orta boy alkalin pille çalışır (piller kutuya dahil değildir)

• GÖZ YARALANMALARINI ÖNLEMEK İÇİN:
UYARI: Gözlere ya da yüze nişan almayın. Oyuncuların ve menzil içinde bulunan kişilerin, gözlük takmaları önerilir. Sadece orijinal Nerf dartlarını kullanın. Diğer dartlar, güvenlik standartlarını karşılamayabilir. Dartlar veya dart tabancası üzerinde değişiklik yapmayın.
• UYARI: BOĞULMA TEHLİKESİ - Küçük parçalara ayrılabilir. 3 yaşından küçük çocuklar için uygun değildir.

Tek Paket Ölçüsü: 8x71x30 cm

DetailTextBlock

 

  • Aynı Gün Kargo

    Saat 16:00 'a kadar  verilen siparişler aynı gün kargoya verilir.

Peşin Fiyatına 3 Taksit
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR