203794001 Polis Robotu
203794001 Polis Robotu
203794001 Polis Robotu

203794001 Polis Robotu

0,00
Fiyat : ₺1.407,51(KDV Dahil)
Barkod : 4006333080739
Dickie Oyuncakları – Polis Robotu polis aracı (35 cm) – Transformatör işlevine ve diğer özelliklere sahip fütüristik polis aracı (büyük), 3 yaş ve üzeri çocuklar için ışık ve ses efektli oyuncak

• 2'si 1 arada polis transformatörü – Bu özellik- paketlenmiş polis aracı, 28,5 cm boyunda etkileyici bir polis robotuna dönüştürülebilir!

• Suçluları yakalayın – Polis botunun ön açıklığı arabaları yakalar ve yerleşik hapishaneye gönderir! Sete iki metal araba dahildir.

• 3 yaş ve üzeri çocuklar için – Çatıda bulunan sökülebilir bir dron takımı destekler ve ışık ve ses efektleri eşliğinde (piller sete dahildir) bir düğmeye basarak rakiplere mermiler fırlatır.

• Diğer Rescue Hybrid araçlarıyla birleştirilebilir – Durdurulamaz bir filo oluşturmak için Fire Tanker ve Sky Patroller ile eşleştirin! Her araçtaki ses sistemleri de bağlanabilir.

• Dickie Toys Hakkında – Çocuklar için araç markası! Aklımızda hep aynı hedef var: Çocukların yüzünü güldürmek. Oyuncağınızı paketinden çıkarın ve eğlence başlasın! Dickie Oyuncak Polis Botu – zorlu görevler için iyi donanımlı! Bir çocuğun hayal gücünün sınırı yoktur - bu nedenle oyuncakların yaratıcı ve yenilikçi olması gerekir.

Dickie Toys'un bu fütüristik dönüştürülebilir Polis Botu tam da bunu yapıyor ve özelliklerle dolu oyuncakların hayranları için mükemmel bir hediye. Polis Botu aslında tekerlekli bir hapishanedir - sete dahil olan küçük araçları güvenli bir şekilde saklamak için arka taraftan açılabilir.

Ayrıca aksiyon dolu yaratıcı oyun için ışık ve ses efektleri ve dönen tekerlekler içerir. Araç bir anda dönüşür - yukarı çekerken veya aşağı doğru iterken sadece dönüştürücü düğmesine basın. Çatıya monte edilen drone, ister evde, ister bahçede veya oyun alanında olsun, ayrılarak heyecan verici görevlere gönderilebilir.

Tıpkı gerçek kurtarma görevlerinde olduğu gibi, Kurtarma Melezleri birlikte çalıştıklarında daha etkilidir. Bu nedenle helikopter, Rescue Hybrid serisindeki diğer araçlarla birleştirilebilir, böylece aksiyon dolu kurtarma görevleri için iyi bir donanıma sahip olursunuz!

Öne çıkan diğer bir özellik ise yerleşik ekip sesi işlevidir - bu etkinleştirildiğinde, araçlar birbirini tanır ve Rescue Hybrid ekip sesini çalar.

• Katlama işlevli Fütürist Polis Robotu

• Işık ve ses efektleri

• Boyutlar: 35 cm

• 2 adet 1,5 V AAA (R03) pil içerir

• Sky Patroller ve Fire Tanker ile kombine edilebilir

• 3 yaş ve üzeri çocuklar için uygundur. Dickie Toys – 5 yılı aşkın süredir son teknoloji oyuncaklar Dickie Toys'da araçlar, tekneler, uçaklar ve hareket eden diğer her şey konusunda tutkuluyuz.

Araç yelpazemiz, gerçekçi tasarımlara sahip olan ve küçük çocuğunuzun dünyayı daha önce hiç olmadığı gibi keşfetmesine izin veren kazıcıları, polis araçlarını, itfaiye araçlarını ve daha fazlasını içerir.

Kutu Ölçüsü : 18,5 x 33 x 34 cm 
DetailTextBlock

 

  • Aynı Gün Kargo

    Saat 16:00 'a kadar  verilen siparişler aynı gün kargoya verilir.

Peşin Fiyatına 3 Taksit
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR