F7662 Transformers Earthspark Spinchanger Bumnlebee
F7662 Transformers Earthspark Spinchanger Bumnlebee
F7662 Transformers Earthspark Spinchanger Bumnlebee
F7662 Transformers Earthspark Spinchanger Bumnlebee
F7662 Transformers Earthspark Spinchanger Bumnlebee

F7662 Transformers Earthspark Spinchanger Bumnlebee

0,00
Fiyat : ₺1.200,53(KDV Dahil)
Barkod : 5010994184162
Transformers: EarthSpark Çevirerek Dönüştürülebilen Bumblebee ve Mo Malto aksiyon figürleriyle ekranda gördüğünüz insan-robot bağını gerçeğe dönüştürdüğünüzü hayal edin!

Transformers: EarthSpark, dünya üzerinde hayat bulan ilk Transformers robotları olan yeni nesil Transformers robotları hayranlarla buluşturuyor. Transformers robotları onları benimseyen ve seven insan ailesiyle birlikte aile olma kavramına ayrı bir boyut getiriyor.

Transformers: EarthSpark Çevirerek Dönüştürülebilen figürler, televizyonda yayınlanan animasyon dizisi Transformers: EarthSpark'ta görülen popüler karakterleri (her biri ayrı satılır, stoklarla sınırlıdır) içeriyor.

4 manuel adımda Bumblebee oyuncağının araç modundan robot moduna dönüşümünü başlatın, ardından Mo Malto insan figürünü robotun omzuna bağlayın ve heyecan verici çevirme hareketiyle dönüşümün geri kalanını harekete geçirin! 11 manuel adımda tekrar araç moduna dönüştürün.

GÖRÜNDÜĞÜNDEN FAHA FAZLASI: Bir robot ile bir insan arasındaki bu benzeri görülmemiş bağı gerçeğe dönüştürün! Heyecan verici çevirerek Transformers dönüştürme hareketi Mo Malto insan figürüyle başlatılıyor! (İnsan figürü dönüştürülebilir değildir).

ÇEVİREREK DÖNÜŞTÜRÜLEBİLEN 2'Sİ 1 ARADA OYUNCAK: 4 manuel adımda Bumblebee robotunun dönüşümünü başlatın. Ardından, Mo Malto insan figürünü robotun omzuna bağlayın ve heyecan verici çevirme hareketiyle dönüşümün geri kalanını harekete geçirin! 11 manuel adımda robotu tekrar spor araba moduna dönüştürün.

20 CM BOYUNDA BUMBLEBEE FİGÜRÜ: Bumblebee oyuncağı, 20 cm boyuyla görenleri etkiliyor. Mo Malto aksiyon figürü 5 cm uzunluğundadır.

İNSAN VE ROBOT AKSESUARI: Hem Mo Malto figürüne hem de Bumblebee oyuncak robota takılabilen siber kanatlar aksesuarı kutuya dahil!

TRANSFORMERS: EARTHSPARK KARAKTERLERİ: Bumblebee ve Mo Malto figürlerinin tasarımında Nickelodeon ve Entertainment One ortak prodüksiyonu animasyon serisi Transformers: EarthSpark'taki kıdemli Autobot casusu ve 9 yaşındaki maceracı kız kardeş Mo Malto'dan ilham alındı!

İçindekiler: Bumblebee figürü, Mo Malto figürü, aksesuar ve oyun kılavuzu.

Kutu Ölçüsü : 8 x 21 x 23 cm 
DetailTextBlock

 

  • Aynı Gün Kargo

    Saat 16:00 'a kadar  verilen siparişler aynı gün kargoya verilir.

Peşin Fiyatına 3 Taksit
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR