2627 V-Sphere Cube - Başel Toys
2627 V-Sphere Cube - Başel Toys
2627 V-Sphere Cube - Başel Toys
2627 V-Sphere Cube - Başel Toys

2627 V-Sphere Cube - Başel Toys

0,00
Fiyat : ₺831,45(KDV Dahil)
Barkod : 5206457002627
Küplemeyi başka bir boyuta taşıyın! Bu göz alıcı, yenilikçi ve benzersiz küresel 3D sürgülü bulmaca, her yaştan insanı zorlayacak, heyecanlandıracak ve şaşırtacak!

Yapboz parçaları kürenin etrafında zahmetsizce kayar. Bir kez elinize aldığınızda, asla bırakmak istemeyeceksiniz!

V-Sphere 8 adet sabit renkli küresel üçgenden oluşur: 7 tanesi 12 adet renkli hareketli dikdörtgen parça ile çevriliyken, 8. üçgen 11 adet parça ile çevrilidir...

Her zaman aralarında bir boşluk vardır. Bu boşluk, kullanıcının hareketli parçaları küre etrafında kaydırırken, dikdörtgen parçaları aynı renkteki sabit üçgenlerle eşleştirmesine yardımcı olur.

Nasıl oynanır:

KARIŞTIR! Kürenin çevresi boyunca ayrı küresel halkaları kaydırarak karıştırın. Sekiz sabit üçgenin etrafındaki renk kümelerini sökmek için dikdörtgen ayrı parçaları birer birer kaydırın.Daha hızlı karıştırmak için dikdörtgen parça gruplarını kaydırın.

SLAYT! Boş alandan başlayın ve hareketli parçaları kürenin etrafında kaydırırken aynı renk dikdörtgen parçaları ilgili renk sabit üçgenlerle eşleştirin.

ÇÖZMEK! Aynı renkteki dikdörtgen parçaları, ilgili sekiz sabit renkli üçgenin her biriyle eşleştirin ve yapbozu tamamladınız!

Ürün Ölçüsü : 20 x 10 x 10 cm 
DetailTextBlock

 

  • Aynı Gün Kargo

    Saat 16:00 'a kadar  verilen siparişler aynı gün kargoya verilir.

Peşin Fiyatına 3 Taksit
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR