F3519 FurReal - Rollies Sürpriz Paket
F3519 FurReal - Rollies Sürpriz Paket
F3519 FurReal - Rollies Sürpriz Paket
F3519 FurReal - Rollies Sürpriz Paket
F3519 FurReal - Rollies Sürpriz Paket
F3519 FurReal - Rollies Sürpriz Paket

F3519 FurReal - Rollies Sürpriz Paket

0,00
Fiyat : ₺390,03(KDV Dahil)
Barkod : 5010993934393
Animatronik pelüş oyuncaklar olan furReal Rollies, çocukların ilgisine ve sevgisine ihtiyaç duyan sevimli ve inanılmaz eğlenceli ponpon hayvanlardır. Seride; Safari, Orman ve Avustralya olmak üzere 3 eğlenceli temaya sahip 9 farklı hayvan yer alıyor ve her birinde ayrı bir sürpriz sizi bekliyor. Çocuklar, hangi hayvana sahip olduklarını ancak paketi açtıklarında öğrenebiliyor. (Her biri ayrı satılır. Stoklarla sınırlıdır.)

Çocuklar, paketi açınca önce renkli bir yumak topu keşfeder. Açmak için düğmesine basın. Ele sığan böyle şirin bir hayvan gördünüz mü hiç? Yemek için mızıldanıyor mu? Onu özel yiyecek aksesuarıyla besleyin. Oyun zamanına hazır mısınız? O zaman yumak topunu kapatın ve yuvarlayın! Sevimli dostunuz yuvarlandıkça mutlu olduğunu gösteren sesler çıkarır. furReal Rollies Sürpriz Paket ile 4 yaş ve üzeri hayvansever kız ve erkek çocukları eğlenceli saatler bekliyor.

İçindekiler: oyuncak hayvan ve aksesuar.

YUMAK TOPU GİBİ SEVECEN ARKADAŞLAR! Animatronik pelüş oyuncaklar olan furReal Rollies, eve götürüp sevmek isteyeceğiniz, inanılmaz eğlenceli ponpon hayvanlardır. Bakalım hangisi sizin olacak?

KEŞFETMEK İÇİN KUTUDAN ÇIKARIN: Parlak ve tüylü yumağı çıkarmak için spirali çekin. Hangi şirin hayvanın sizin olduğunu görmek için düğmesine basın. Safari, Orman veya Avustralya’dan bir dost mu?

SEVGİ GÖSTERİN, İLGİLENİN VE OYNAYIN: Rollies’i beslemek için içinde gizli özel yiyeceğini bulun ve o tatlı yeme seslerini dinleyin. Oyun zamanı gelince mutlu elektronik seslerini duymak için onu yuvarlayın.

EĞLENCE BAŞLASIN: Rollies hayvanlar, çocukların ellerine tam olarak uyar. Besleyip sevmek için yumağı açın; istediğiniz zaman kapatın ve bu eğlenceli hayvanları yanınızda taşıyın.

9 FARKLI HAYVAN VE 3 HEYECAN VERİCİ TEMA: Safari, Orman ve Avustralya temalı oyuncak hayvanlar, 4 yaş ve üzeri hayvansever çocuklar için harika bir hediyedir. (Her biri ayrı satılır. Stoklarla sınırlıdır.)

• 4 yaş ve üzeri içindir.
• 2 adet düğme pille çalışır. Piller kutuya dahildir.

• UYARI: BOĞULMA TEHLİKESİ - Küçük parçalar. 3 yaşından küçük çocuklar için uygun değildir.

©2021 Hasbro. Tüm Hakları Saklıdır.

Tek Paket Ölçüsü 7 x 10 x 10 cm

2 A76 düğme pil ile çalışmaktadır. (Kutuya dahildir.)

DetailTextBlock

 

  • Aynı Gün Kargo

    Saat 16:00 'a kadar  verilen siparişler aynı gün kargoya verilir.

Peşin Fiyatına 3 Taksit
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR