250 TL Altı Oyuncak Araba Önerileri

250TL Altı oyuncak arabalar

Oyuncak arabalar özellikle erkek çocukların en sevdiği oyuncaklardan biridir. Ayrıca oyuncak araba kategorisi oldukça zengin çeşitliliğe sahiptir. Ambulans, itfaiye, yarış arabaları, polis arabası ve yürüyüş yardımcısı arabalar gibi birçok kategoride oyuncak araba bulmak mümkün. Bu yazımızda 250 TL altı oyuncak araba önerileri üzerinde duracağız. Çocuğunuza ya da bir yakınınıza oyuncak araba hediye etmek için mağazalarda saatlerce düşünmeye gerek kalmadan önerilerimize göz atarak seçimlerinizi kolaylıkla yapabilirsiniz. Üstelik bütçenizi düşünmemeniz için ücretleri konusuna da değineceğiz.

Oyuncak araba önerileri için yaş gruplarından da bahsedeceğiz. Ucu açık bir oyuncak kategorisi olduğu için her yaşa uygun bir araba bulmak mümkün. Bu nedenle yetişkinler için de bir oyuncak araba alabileceğinizi belirtmek istedik. Hazırsanız başlayalım.

Yarış setleri

100 TL’ye de yarış pistleri bulabilirsiniz 1000 TL’ye de. Ancak önemli olan yarış setini alacağınız kişinin hediyesini beğenmesidir. Ayrıca arabaların ağırlığı, pistin sahip olduğu dönemeçler ve seti tüm özellikleri fiyatının düşmesine ya da yükselmesine neden olabilir.

Genel olarak baktığımızda yarış setleri 5 yaş ve üzeri çocuklar içindir. Bazıları çok katlı bazıları ise tek katlıdır. Bununla birlikte eklenen bazı ayrıcalıklar da olabiliyor. Örneğin; hot wheels çılgın yaratıklar oyun setinde amaç sadece yarışmak değil. İçerisinde yer alan çılgın top size ait oluyor ve düğmeye basarak yarış yapan araçları diskalifiye etmeye çalışıyorsunuz. Oynaması oldukça keyifli olan bu oyuncak çeşidi fiyatı 250TL Altına bulmak oldukça kolaydır.  otoys.com.tr üzerinde bu söylemiş olduğumuz oyuncakları en uygun fiyatlar ile bulabilirsiniz. Elbette diğer firmalarda çok daha yüksek fiyatlı olduğunu fark edeceksiniz. Bu firmamızın size sunduğu ayrıcalıklardan sadece biri.

Kumandalı ve çek bırak yarış setleri içerisinden dilediğinizi seçebilirsiniz. Bunun için oyuncak araçlar kategorisine girin ve ürünleri filtreleyin. Yaş grupları, araç türleri, marka ve karakterler gibi özellikleri dikkate alarak seçim yapabilirsiniz.

İtfaiye, ambulans ve polis arabaları

Çocukların öğrenimlerine büyük katkıları olan itfaiye, ambulans ve polis arabaları çeşit olarak oldukça fazladır. Genellikle gerçek hayattaki sahip oldukları özelliklere göre üretildikleri için itfaiye aracı satın aldığınızda gerçek hayattaki gibi siren ile çalarlar. Böylece çocuklar da itfaiyenin ne işe aradığını, hangi sese sahip olduğunu ve hangi numaradan ulaşıldığını öğrenmiş olurlar.

Polis arabaları da suçluları yakalamada kullanıldığı için güzel bir oyun kurularak oynanacak oyuncak türüdür. Çocuğunuzla güzel bir aktivite yapmak istiyorsanız hırsız rolüne girip onunla oyun oynarken gerçek hayatta ne gibi kötülükler var olduğunu ve bu kötülüklere karşı neler yapmamız gerektiğini uygulamalı olarak öğretebilirsiniz.

İş makineleri

Ülkemizde iş makinelerini sevmeyen yoktur. Onlar çalışırken onları gidip izlemeyi çok severiz. Özellikle de çocuklar yoldan geçen bir iş makinesi gördüğünde onu seyretmek ister. Bu nedenle çocuklara oyuncak iş makineleri satın alabilirsiniz.

İş makineleri çeşitlilik olarak sürtmeli ve kumandalı gibi özelliklere de sahip olabiliyor. Ayrıca ışıklı ya da müzikli olan türleri de var. Bu nedenle fiyatları da oldukça farklı 50 TL ye de bulabilirsiniz 500 TL’ye de. Ancak 250 TL ve altı oyuncak araç seçimi için oldukça popülerler.

Koleksiyon arabaları

Antika dediğimiz eski ve sevilen araçların minyatürleri olarak üretilen koleksiyon araçları fiyat olarak genellikle 500 TL ve üzerindeler. Ancak oynamak için almak isterseniz 250 TL ve altında fiyatlarda bulabilirsiniz.

Lisanslı oyuncak araçlar

Çizgi film karakterleri nedeni ile inanılmaz büyük bir oyuncak alışveriş ticareti yaşanıyor ülkemizde. Karakterlerin çok sevilmesi ve çocukların bu karakterleri benimsemesi nedeniyle kostümlerinden çok oyuncakları satılıyor.

Süperman, batman, örümcek adam, ve Mickey fare gibi oyuncak karakterler uzun yıllardır bu konuda satış rekorları kırıyor. Son dönemlerde ise yeni animasyon filmi karakterlerinin oyuncakları çok fazla seviliyor. Bunlar arasında en sevilen Elsa ve pijamaskeliler gibi karakterler de var. Üstelik oyuncak fiyatları 250 TL’nin de altında.

Eğer hediye olarak alacaksanız hediye edeceğiniz çocuğun sevdiği karakteri bilmeniz yeterli. Bilmiyorsanız da hiç sorun değil. Çünkü genel olarak her biri bu karakterleri seviyorlar

Çek bırak oyuncak arabalar

Eline bir şeyler alıp tutmayı öğrenen bebekler ile yetişkinler gibi birçok yaş grubuna uygun oyuncak arabalar çek bırak özelliğine sahipler. Uygulanan küçük bir sistem ile arabayı geriye çekmeniz çok uzaklara gitmesini sağlıyor. Böylece hem mantıksal gelişimlerine katkı sağlıyor hem de motor gelişimlerini olumlu yönde etkiliyor. Üstelik fiyat olarak da çok ucuzlar.

Uzaktan kumanda ile çalışanlar

Bir uzaktan kumanda ile araba sürmek oldukça keyifli bir oyundur ve yetenek ister. Arabayı düz yolda götürmek u dönüşü yaptırmak ve bir yere çarpmamak ilk zamanlarda kolay olmayabilir. Ancak zaman geçtikçe herkes bir uzman niteliğinde uzaktan kumandalı araba yönetebilir. Uzaktan kumada ile çalışan araçlar minimum 50 TL ile 1000 TL arasında fiyata sahipler. 24/082021 (ilerleyen süreçte bu fiyatlar değişiklik gösterebilir. En doğru fiyatları sitemizde satışa sunulan ürünlere bakarak gözlemleyebilirsiniz. Burada yazılan fiyatlar güncelliğini korumadığı zaman geçerli olan fiyat satıştaki fiyatlardır.)

Etiketler: oyuncak araba önerileri
Ağustos 26, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR