1003 Mind Q- Bitz - Özaydınlar
1003 Mind Q- Bitz - Özaydınlar
1003 Mind Q- Bitz - Özaydınlar

1003 Mind Q- Bitz - Özaydınlar

0,00
Fiyat : ₺917,33(KDV Dahil)
Barkod : 736970440026
Q-Bitz 1003 Q-bitz görsel beceri küpleri ile Q-bitz kartı üzerindeki deseni ilk yaparak kartı kazanmak ve 9 oyun sonunda en fazla karta sahip olmak hedeflenmektedir.

Q-bitz akıl oyunu ile dikkat, konsantrasyon, odaklanma, görsel algı, hafıza, uzamsal düşünme beceri gelişimi sağlanır.

8 yaş ve üzeri çocukların ve yetişkinlerin kendi aralarında ve aileleri ile keyifle oynayacakları bir aile oyunudur. Q-bitz Akıl Oyunu Nasıl Oynanır? Her oyuncu birer oyun tablası ve 16 küpten oluşan seti alır. Masaya Q-bitz kartları ters olarak yerleştirilir.

Tur 1: En üstteki Q-bitz kartı açılır ve her oyuncu kendi küpleri ile açılan Q-bitz kartındaki deseni yapmaya çalışır.

İlk yapan oyuncu "Q-bitz” diye bağırır, diğer oyuncular Q-bitz küplerinin karta göre dizilmiş olup olmadığını kontrol ederler, doğru ise kartı oyuncu kazanır, yanlış ise oyun devam eder.

Tur 2: En üstteki Q-bitz kartı açılır ve her oyuncu Q-bitz küplerini zar gibi yuvarlar ve küplerin üst yüzeyindeki desenler ile Q-bitz kartındaki deseni yapmaya çalışır, desen tamamlanana kadar küpler tekrar tekrar yuvarlanabilir.

Deseni yapan oyuncu "Q-bitz” diye bağırır, diğer oyuncular Q-bitz küplerinin karta göre dizilmiş olup olmadığını kontrol ederler, doğru ise kartı oyuncu kazanır, yanlış ise oyun devam eder.

Tur 3: En üstteki Q-bitz kartı açılır ve her oyuncu Q-bitz kartındaki desene 10 saniye bakar, kart ters çevrilir. Her oyuncu hafızasında kalan deseni küpleri ile yapmaya çalışır.

Deseni ilk yapan oyuncu ya da en fazla doğru küpü yerleştiren oyuncu "Q-bitz” diye bağırır, doğru desene sahip olan ya da en çok doğru küpü olan oyuncu kartı kazanır.

3 turdan 3er set oynandıktan sonra en çok kartı olan oyuncu oyunu kazanır. İçindekiler: 120 adet Q-bitz kartı, 4 adet ahşap tabla, 16 küpten oluşan 4 set

Oyuncu sayısı: 2-4 oyuncu

Kutu Ölçüsü : 26 x 26 x 6 cm 

DetailTextBlock

 

  • Aynı Gün Kargo

    Saat 16:00 'a kadar  verilen siparişler aynı gün kargoya verilir.

Peşin Fiyatına 3 Taksit
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR