Kategoriler

1500 Parçalık Puzzle (Yapboz modelleri) 

Puzzle dünyanın en zevkli aktiviteleri arasında yer alır. Çocukluktan itibaren motor becerilerinin gelişmesi ve odaklanma konusunda destekçi olan bu oyun için değişik parçalarda ürünler mevcuttur. Yetişkinler ve üst düzey seviyeye geçmek isteyenler için 1500 parça puzzle ürünü farklı konseptlerle satışa sunulmaktadır.

Puzzle oyunu oynanırken hem çok güzel vakit geçirir hem de beyin olarak rahatlama sağlanır. Her zevke uygun olarak parçalar birleştiğinde farklı görselleri oluşturabileceğiniz seçenekler ile 1500 parça puzzle ürünleri içerisinden istediğinizi seçebilirsiniz.

Puzzle Yapmak Zormu dur?

Oyuncaklar eğitim ve öğretime yönelik olduğunda kişisel gelişimi sağlamak adına etkili bir rol oynar. Küçük yaşlardan itibaren strateji gelişimi, yön kavramı, şekil kavramı, motor becerileri, el becerileri gibi birçok özelliği bir arada bulunduran puzzle ile yapılan aktiviteler çok zorlayıcı değildir.

Yeni başlayanlar için düşük sayılı parçalardan başlamak ve zaman ilerledikçe seviyeyi yukarı çıkarmak en mantıklı olan konulardan bir tanesidir. Puzzle bir alışkanlık ve ayrı bir hobidir. Parçaların birleştirilmesi ile elde edilen görseller kimi zaman çerçeve yapılıp bir şaheser olarak odaları süslerken, kimi zamanda başarıya ulaşmanın akabinde sonraki kuşağa aktarılabilecek bir oyuncaktır.

Puzzle Çeşitleri Nelerdir?

1500 parça puzzle bu aktiviteyi sevenler için boş zamanları eğlenceye çevirecek bir etkinliktir. Genelde sonunda sevilen portrelerin oluştuğu puzzle görselleri içerisinde doğa, hayvanlar, çiçekler, mekânlar gibi farklı tasarımlara ulaşmanız mümkündür. Uygun fiyatlar, kaliteli kağıt yapısı ve parçaları yerleştirebileceğiniz oyukların kararında olması gibi özellikler oyunları daha da zevkli hale getiriyor.

En Güzel Aile Aktivitesi

1500 parça puzzle çeşitleri ailece yapılabilecek en güzel aktiviteler içerisindedir. Bir masanın etrafında tüm sevdiklerinizle birlikte eğlenceli saatler yaşamak adına mucize dolu kutulardan satın alabilirsiniz. Her kutunun üzerinden parçaların birleşmesinden sonra ulaşabileceğiniz görselleri görerek istediğiniz modeli seçebilirsiniz.

Sizi zorlayan parçalarda sevdiklerinizden yardım alarak kazandığınız edinimlere sosyal yardımlaşma olgusunu da ekleyebilirsiniz. art puzzle denize doğru,Venedik köprüsü, kıyı kasabası, kuğulu bahçe, sevimli beyaz kedi, göl kenarında kulübe, büyüleyici Paris ve daha neler neler. Bu güzel serüven için sitedeki 1500 parça puzzle kategorisini inceleyebilirsiniz.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR