203729018 RC Volvo Maden Ekskavatörü
203729018 RC Volvo Maden Ekskavatörü
203729018 RC Volvo Maden Ekskavatörü

203729018 RC Volvo Maden Ekskavatörü

0,00
Fiyat : ₺3.473,46(KDV Dahil)
Barkod : 4006333074790
uzaktan kumanda 2x AA pil gerektirir (dahil değildir).

Dickie Toys Hakkında – Çocuklar için araç markası! Aklımızda hep aynı hedef var: Çocukların yüzünü güldürmek. Oyuncağınızı paketinden çıkarın ve eğlence başlasın!

Dickie Toys'dan RC Volvo Madencilik Ekskavatörü – genç kamyon sürücüleri için aksiyon dolu kazma eğlencesi Hiçbir şantiye ekskavatör olmadan tamamlanmış sayılmaz.

Dickie Toys'un RC Volvo Madencilik Ekskavatörünün, inşaat hayallerini gerçeğe dönüştürmesi garanti. Araçta parlak renklerin yanı sıra küçük taşları, sevimli oyuncakları ve diğer nesneleri taşımak için bolca alana sahip büyük bir kürek de bulunuyor.

Sezgisel uzaktan kumanda Oyuncak ekskavatör, orijinal Volvo modeline göre modellenmiştir ve etkileyici bir tasarıma sahiptir.

4 kanallı, 2,4 GHz uzaktan kumanda ile kontrol edilir ve çok çeşitli özelliklere sahiptir. Sürücü kabini, sürücüye çevrenin panoramik bir görüntüsünü vermek için 350 derece döndürülebilir.

Ekskavatör ayrıca bir zincir tahrik özelliğine sahiptir ve uzaktan kumanda ile kontrol edilmesi kolaydır. İkonik kürek, uzaktan kumanda ile de çalıştırılabilir. Maden ekskavatörü 60 cm uzunluğundadır ve küçük çocuğunuzu oyuncak şantiyesinde çalışmaya başlarken eğlendirmesi garanti edilir. Araçta ayrıca uzaktan kumanda ile açılıp kapatılabilen entegre farlar da bulunuyor. Uzaktan kumanda, ürüne dahil olmayan 2 adet AA pil gerektirir.

Ekskavatör, ek bir 4x AA pil gerektirir. 3 yaş ve üzeri çocuklar için RC ekskavatör, 3 yaş ve üzeri küçük çocukların tüm işlevlerin keyfini çıkarmasını sağlayan çocuk dostu bir tasarıma sahiptir.

Dickie Toys – 5 yılı aşkın süredir son teknoloji oyuncaklar Dickie Toys'da araçlar, tekneler, uçaklar ve hareket eden diğer her şey konusunda tutkuluyuz.

Araç yelpazemiz, gerçekçi tasarımlara sahip olan ve küçük çocuğunuzun dünyayı daha önce hiç olmadığı gibi keşfetmesine izin veren kazıcıları, polis araçlarını, itfaiye araçlarını ve daha fazlasını içerir. "

Kutu Ölçüsü : 23,5 x 69 x 34 cm 
DetailTextBlock

 

  • Aynı Gün Kargo

    Saat 16:00 'a kadar  verilen siparişler aynı gün kargoya verilir.

Peşin Fiyatına 3 Taksit
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR