3000 - 6000  Parça Puzzle Çeşitleri & Uygun Fiyatları

İnsanlar son yıllarda vakit geçirmek için çeşitli yolara ve hobilere başvurmuşlardır. Bu hobilerin başında yer alan puzzle yapma isteği kişinin aslında ne kadar sabırlı olduğunun göstergesidir.

Özellikle 3000-6000 parça puzzle oyunlar oldukça meşakkatli olabilmektedir. Kelebek Etkisi 3000 Parça Puzzle oyunu son yılların en çok tercih edilen oyunlarındandır.

Görsel olarak oldukça iyi bir tasarıma sahip olan bu oyunda dikkat maksimum düzeyde olmalıdır. Aynı şekilde yine 3000 parçadan oluşan Market Stall oyunu da kişinin dikkat ve becerilerini maksimum düzeyde tutar.

Kişiyi eğlendiren fakat eğlendirirken de dikkat dağınıklığı ile baş etmesini sağlayan bu oyunlardan bir diğeri ise Alpine Lake puzzle ürünleridir.

En Sevilen Puzzle Ürünler Nelerdir?

3000-6000 parça puzzle ya da 500 parça puzzle yapmak isteyen kişilerin tercih etmeleri gereken ilk parça muhakkak Trefl Afternoon isimli puzzledır. Yapılma aşamasında zorluk yaratan Trefl Afternoon oyunu bittikten sonra müthiş bir görselle sizi baş başa bırakır. Aynı şekilde Anatolian Fractal İstanbul oyunu da bittiğinde mükemmel duran parçalardan biridir.

Bu oyunları tamamlamak için bazen günler bazen haftalar bile harcanabilir. Böylesine uzun olmasına rağmen oldukça zevk veren puzzle oyunları aile veya grupla birlikte oynanmaktan ziyade tek bir kişi tarafından daha sistemli şekilde yapılabilir. Bu nedenle 4000 parçaya sahip Sunset Cottage puzzle oyunu birine alınabilecek en güzel hediyelerdendir.

Puzzle Yapmayı Keyifli Hale Getiren Puzzlelar

3000-6000 parça puzzle veya 1500 parça puzzle yapma isteyen kişiler eğlenmeyi fakat bu eğlencenin çok çabuk bitmemesini amaçlarlar. Uzun süreli yapım aşaması olan bu oyunlara While She Was Waiting puzzle oyunu örnek verilebilir. Aynı şekilde The Harbour Evening puzzle oyunu da hem uğraştıran hem de eğlendiren oyunlardandır.

Ben oyunu bitirdikten sonra tablo yapmak istiyorum diyenler ise Trefl The Roofs of Jerusalem oyunun beğenebilirler. Yapımı bittikten sonra efsanevi bir görünüme sahip olan bu puzzle oyunları genellikle gençler ve büyükler tarafından tercih edilir.

Küçük yaştaki kişiler içinse daha az parçalı puzzle oyunları alınabilir. Trefl Starolesnianski Pond, Taras, Slovakia puzzle oyunu ise tam anlamıyla puzzle severlere göre bir parçadır.

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR