Şirinler Karakter İsimleri Ve Özellikleri

şirinler karakter isimleri

Şirinler karakter olarak isimleri gibi sevimli canlılardır. Şarkısında ise, iyi bir çocuk olduğumuz zaman onları görebileceğiz söylenir. Alında, bu bir gerçektir. Çünkü biz, onları bilgisayar, tablet, telefondan TV’den izleyerek istediğimiz zaman görebiliriz. Şirinler ilk çıktığında onları kaçırmamak için saate bakar ve belirli kanalları açardık. Şimdi ise çocuklar oldukça şanslı. Şirinler oyuncaklarını diledikleri yerden alabiliyor ve onlarla uyuyabiliyorlar.

Şirinler karakterleri isimlerini özelliklerinden almıştır. Bu isimler Türkçe ve İngilizce olarak aynı anlama gelir. Eğer Şirinler çizgi filmlerini ya da filmlerini İngilizce olarak izlemek isterseniz, isimleri aşağıda belirtilmiştir. Başlıklara bakarak arama yapabilirsiniz. Çocuklara dil öğrenimi vermek için sevdikleri karakterlerden destek alabilirsiniz.

Şirin Baba (Papa Smurf)

şirin baba (papa smurf)

Şirin köyünün şirin babası olarak bilinir. Şirin köyde bir sorun çıkarsa, herkes onun kapısını çalar ve yardım isterler. O da iksir karışımlarından birini yapar ve sorunu çözer. Bazen de kazanında bir karışım hazırlamak için özel otlar toplar. Bunun için de kısa süreliğine köyü yalnız bırakır. Ne yazık ki bunu her yaptığında şirinler köyünde kötü bir gelişme olur. Genellikle de sorumlusu gözlüklü şirindir. Çünkü Şirin baba rolünü oynamayı çok sever.

 

 

Şirine (Smurfette)

Gargamel’in Şirinleri ele geçirmek için yaptığı büyüler sonrasında Şirine ortaya çıkar. İlk olarak kötü bir kız şirin olsa da Şirin baba onu sihirle iyi bir şirin’e dönüştürdü. Siyah kısa saçları ile şirinler köyüne kötülük yapmaya gelen Şirine, onların iyilik dolu kalplerine tanık olunca yaptıklarına üzüldü ve ağlamaya başladı. Bunu gören Şirin Baba da dayanamadı ve sihir ile onu değiştirdi. O günden sonra Şirine köyden biri oldu ve onların yanından hiç ayrılmadı. Çiçekleri daima seven Şirine dalgalı fönlü saçları ve güzelliği ile köyün şirinliğini ikiye katlamış oldu.

Şakacı Şirin (Jokey Smurf)

şirinler karakterleri

Elindeki hediye kutusu ile gezip herkese şaka yapan Şirin’i hatırladınız mı? Evet, Şakacı Şirin. Genellikle de hediye kutusundan bir bomba çıkar ve açan kişinin elinde patlar. Zararsız bir bomba olsa da hediye kutusunu açan Şirinleri korkutmaya yeter. Ayrıca suratlarının kara olmasına neden olur.

Gözlüklü Şirin (Brainy Smurf)

Her şeyi bildiğini düşünen ve sürekli kitap okuyan gözlüklü Şirin, Şirinler köyünde en sinir olunan tiptir. Konuşmaları uzatır ve karşısındakini asla dinlemez. Genelde de onunla muhatap olan kişi Sakar Şirin’dir.

Hafızası oldukça iyi olan gözlüklü Şirin eskide yaşanmış olayları anlatır ve o anlattıkça herkes sıkılır. Şirin Baba köyden ayrıldığında işleri karıştıran şirinde hep odur. Sözü uzattığında köyden dışarı fırlatılır ve baş üstü yere düşer. Neyse ki ona hiçbir zaman bir şey olmaz.

Süslü Şirin (Pretentious Smurf)

şirinler isimleri

Ayna ile gözünü açıp ayna ile kapatan Süslü Şirin, kendine bakmaktan alıkoyamaz. Kendine sürekli iltifat eder. Yüzünde bir sivilce çıkınca köy başına yıkılır adeta. Aynası kırılınca da hayata küser.

Tembel Şirin (Timid Smurf)

Nerede bir horlama sesi duyarsanız, orada tembel Şirin’in uyuduğunu anlayabilirsiniz. Şirinler genellikle çalışkanlığı ile tanınırlar. Ancak bu popülerlik onun için geçerli değildir. Çünkü günün büyük bir kısmını uyuyarak geçirir ve işlerini hep erteler. Şirin Baba da bu duruma çok kızar.

Sakar Şirin (Clumsy Smurf)

Şirinler çizgi filminde sakarlığı ile ünlü olan Sakar Şirin, filmlerinde de aynı sakarlıklara devam eder. Hatta bu yüzden dünya ile tanışırlar. Ancak sonuç olarak her defasında terslikler çözülür ve gün normale döner.

Obur şirin (Greedy Smurf)

Şirinler Türkçe İngilizce isimleri

Şirin pastası yaptıktan birkaç saniye sonra onu yiyen Obur Şirin genellikle kendi şirin evinde kalır. Çünkü bir şeyler pişirmeden duramaz. Şirin çileklerini çok sever ve pastalarına da ekler. Oburlukları sonucunda genellikle karın ağrısı çeker. Ancak Şirin Baba sihir yaparak onu iyileştirir.

Usta Şirin (Handy Smurf)

Şirinler köyündeki yaşam biraz daha rahat geçsin diye usta Şirin hep iş başındadır. Birçok icat bulur onu tasarlar ve üretir. Bazen bu nedenle günlerce evinden çıkmaz. İcatlarını tamamlamadan kimseye göstermek istemez. Çünkü bunu yaptığında hiç çalıştıramadan bozulurlar. Meraklı ve gözlüklü Şirin icatlarını bozma konusunda onu çok sinirlendirirler.

Şirin tamir çantası yanından ayrılmaz ve kimin tamire ihtiyacı varsa, yanına gidip yardımcı olur. İşlerine karışılmasından da pek hoşlanmaz. Eğer siz de bir usta Şirin olmak istiyorsanız, tamir çantalarından alıp evdeki bozuk aletleri tamir edebilirsiniz.

Güçlü Şirin (Hefty Smurf)

güçlü şirinAğırlık kaldırıp gün içerisinde güç gerektiren tüm işleri güçlü Şirin halleder. Usta Şirin için yardım gerektiğinde genellikle o yardımcı olur. Ses tonundan bile ne kadar güçlü olduğunu anlamak mümkündür.

Hayalci Şirin (Nosey Smurf)

Hayal dünyası hiç bu kadar geniş olan bir şirin göremezsiniz. Her gün hayaller kurar ve birçoğunun gerçekleşmesini ister.

Korkak Şirin (Scaredy Smurf)

Her şeyden korktuğu için Şakacının en fazla şaka yaptığı Şirin’dir. Kendi gölgesinden dahi korkar ve yastığının altına saklanması ile ünlüdür. Hediye paketleri elinde patlar

Somurtkan Şirin (Grouchy Smurf)

Her şeyden sıkılan ve sürekli somurtan bir Şirin olduğu için bu adı almıştır. Şirinler köyünde 101 şirin bulunur ve her şeyden şikâyet eden sadece o vardır. “…yapmaktan nefret ederim.” Cümlesini kuruyorsa, bilin ki o somurtkandır. Şirinler şarkısını söyler ve daha sonra, şarkı söylemekten nefret ederim, der.

Bebek Şirin (Baby Smurf)

Şirin baba gibi özel güçlere sahip olan bebek Şirin bir gün ay maviye dönünce bir leylek tarafından getirilir. Bebek şirin nasıl oldu, sorusunun yanıtı için başka bir yanıt verebilmemiz mümkün değildir.

Gargamel ve Azman

Şirinler köyünde herkes mutlu iken onlar adına kötü plânlar yapan ve onları altına çevirmek isteyen Gargamel, hiçbir zaman plânlarını gerçeğe çeviremez. Çünkü hep bir aksilik çıkar ya da Şirin baba minicik gövdesi ile onun plânlarını bozar.

Azman ise, yaramaz ve şapşal bir kedidir. Kedilerin ne kadar zeki olduğunu çok iyi biliriz. Ancak bu özellik Azman için geçerli değildir. Konuşamaması ve Gargamel’in sürekli hata yapması da onun Şirinleri yakalamasını engeller. Her zaman kaybedenler arasında o da yer alır. Onun amacı ise Şirinleri yemektir. Ne de olsa kediler etobur canlılardır.

Transformers karakterleri arasında yer alan Megatron gibi kötüler iyi karakterlerin özelliklerinin daha net bir şekilde ortaya çıkmasını sağlıyor. Gargamel de Şirinlerin iyiliklerinin daha ön planda olmasına katkıda bulunuyor.

Etiketler: şirinler karakter isimleri
Aralık 28, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR